20.8 C
București
joi, 28 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleVreme deosebit de rece pentru toată ţara până marţi dimineaţa

Vreme deosebit de rece pentru toată ţara până marţi dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme deosebit de rece pentru toată ţara, care va intra în vigoare luni seara, şi o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului care vizează estul, sud-estul şi sud-vestul ţării, precum şi zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, valabilă pe parcursul zilei.

Conform informării, în intervalul 11 aprilie, ora 21:00 – 12 aprilie, ora 9:00, vremea va fi deosebit de rece în toată ţara.

În regiunile intracarpatice, local în Moldova şi în zona subcarpatică a Munteniei şi Olteniei, temperaturile minime vor fi preponderent negative şi se va produce brumă.

De asemenea, până luni la ora 21:00, în estul, sud-estul şi sud-vestul ţării va fi Cod galben, iar, local şi temporar, vântul va avea intensificări şi va sufla cu viteze de 55 – 60 km/h, iar în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea şi estul Munteniei rafalele vor depăşi 70 km/h.

În zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, vântul va continua să sufle tare, cu rafale de peste 90 km/h, iar zăpada va fi spulberată. 

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

AgroMeteo: Secetă pedologică în zone agricole din patru regiuni ale țării

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a transmis pentru perioada...
‹ adv ›

AgroMeteo: Indicele de împrimăvărare și rezerva de umiditate a culturilor agricole aflate în vegetație

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a publicat indicele de împrimăvărare care reprezintă potențialul termic al perioadei de trecere de la...

ANM: Rezerva de apă în cultura grâului de toamnă, apropiată de optim în cea mai mare parte a ţării

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, prognoza de specialitate pentru perioada 28 februarie - 5 martie 2024, care...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole