17.4 C
București
sâmbătă, 3 iunie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriTranzitul cerealelor din Ucraina, în analiza miniştrilor Agriculturii din România, Republica Moldova...

Tranzitul cerealelor din Ucraina, în analiza miniştrilor Agriculturii din România, Republica Moldova şi Ucraina

Optimizarea tranzitului cerealelor care sosesc din Ucraina a fost subiectul discuţiilor care au avut loc vineri între ministrul român al Agriculturii, Petre Daea, şi omologii săi din Republica Moldova şi Ucraina.

„Scopul întrevederii dintre cei trei omologi a fost acela de a agrea modul de organizare în vederea optimizării tranzitului cerealelor care sosesc din Ucraina, astfel încât fermierii români să aibă posibilitatea transportului cerealelor, eliberării depozitelor şi scoaterii la export a produselor din noua recoltă”, a declarat Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

Cei trei miniştri ai Agriculturii din România, Republica Moldova şi Ucraina au convenit să facă un schimb de informaţii cu privire la cantităţile de grâu ce vor urma să fie transportate pe culoarele solidarităţii.

Întâlnirea dintre Petre Daea şi omologul său din Republica Moldova, Vladimir Bolea, a avut loc la sediul MADR, iar Mikola Solski, ministrul ucrainean al Agriculturii, a participat în format online. 

Discută cu fermierii în grupurile Agrobiznes pe WhatsApp ›
  • Citește despre ->
  • MADR

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

MADR a dat amenzi în valoare de 172.550 lei pentru neconformitățile depistate în comercializarea fructelor și legumelor proaspete

MADR desfășoară acțiuni de control cu caracter permanent, în baza legislației specifice din domeniul comercializării legumelor și fructelor proaspete....

Festivalul Ținutului Vinului – Vin din Prahova

Joi, 25 mai 2023, ministrul Petre Daea, alături de secretarul de stat Ion Găman și de directorul DGPIAC Amelia...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole