5.6 C
București
vineri, 19 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleTârgul de agricultură Indagra 2021, va avea loc în octombrie

Târgul de agricultură Indagra 2021, va avea loc în octombrie

Romexpo organizează, în perioada 27 – 31 octombrie 2021, după un an de pauză din cauza pandemiei, Târgul internaţional de produse şi echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii şi zootehniei – Indagra şi Târgul internaţional pentru industria alimentară – Indagra Food & Carnexpo, cele mai aşteptate evenimente din programul expoziţional 2021, informează un comunicat al Romexpo transmis joi AGERPRES.

„Ne bucurăm că în curând ne vom putea revedea în condiţii de siguranţă în Centrul Expoziţional Romexpo. Prin organizarea acestor manifestări, ne propunem să promovăm mediul de afaceri din România, susţinând companiile participante şi politicile de dezvoltare ale acestora. Suntem încântaţi de numărul mare de expozanţi interesaţi să participe la Indagra şi Indagra Food & Carnexpo şi îi asigurăm pe toţi că evenimentele se vor desfăşura respectând legislaţia şi recomandările autorităţilor în ceea ce priveşte sănătatea publică”, transmite Mihai Costriş, director executiv Romexpo.

De asemenea, Eugen Capră, directorul general al Addor Eevents, spune că Indagra Food & Carnexpo reprezintă platforma ideală de a întâlni parteneri de afaceri, clienţii actuali şi potenţiali, într-un cadru de business şi într-un mediu profesionist.

„Este un restart pe care îl aşteptăm cu nerăbdare şi ne asumăm educarea expozanţilor şi a vizitatorilor deopotrivă pentru participarea la expoziţie în spiritul vremurilor actuale, pentru a avea o ediţie de succes. Încă mai avem spaţii disponibile şi încurajăm în continuare pe reprezentanţii companiilor româneşti să se înscrie la eveniment, promovând în acest fel, produsele şi întreaga industrie românească”, a adăugat el.

Târgul Indagra este organizat în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi va avea loc în pavilionul B1, precum şi pe platformele exterioare, iar Indagra Food & Carnexpo 2021, organizat alături de Addor Eevnts, se va desfăşura în pavilionul B2 al Centrului Expoziţional şi pe platformele exterioare.

Potrivit Romexpo, Indagra 2021 va prezenta tendinţele anului 2021 din domeniul agriculturii, viticulturii, horticolturii şi zootehniei, fiind de asemenea un prilej pentru prezentarea inovaţiilor din acest sector şi a soluţiilor care duc la îmbunătăţirea performanţelor în afacerile agricole.

Indagra Food & Carnexpo 2021 este locul potrivit pentru lansarea şi vânzarea de produse şi tehnologii din industria alimentară, prezentarea noutăţilor din domeniu şi stabilirea de parteneriate durabile.

Cele două târguri vor avea loc de de miercuri, 27 octombrie, până sâmbătă, 30 octombrie, în intervalul orar 9:00 – 18:00, iar duminică, 31 octombrie, între orele 9:00 – 16:00.

Accesul în Centrul Expoziţional Romexpo se va face în baza unor proceduri de triere epidemiologică, respectând legislaţia în vigoare.

Romexpo, societate comercială cu capital privat, are ca acţionar majoritar Camera de Comerţ şi Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Analiză: Timiş, în topul judeţelor cu potenţial agricol ridicat

Judeţul Timiş se află în topul judeţelor cu potenţial...
‹ adv ›

Prahova: Agricultorii spun că situaţia grâului e critică din cauza secetei şi cer desfiinţarea sistemului antigrindină

Agricultorii din judeţul Prahova spun că, la această oră, situaţia culturilor de grâu este critică pe fondul secetei şi...

Vrancea: Zeci de fermieri au protestat împotriva sistemului antigrindină, cerând suspendarea tragerilor cu rachete

Zeci de fermieri s-au adunat luni, cu tractoarele din dotare, în faţa Unităţii de Combatere a Căderilor de Grindină...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole