‹ adv ›
marți, 7 februarie, 2023
-0.1 C
București

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriTârgul de agricultură Indagra 2021, va avea loc în octombrie

Târgul de agricultură Indagra 2021, va avea loc în octombrie

Romexpo organizează, în perioada 27 – 31 octombrie 2021, după un an de pauză din cauza pandemiei, Târgul internaţional de produse şi echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii şi zootehniei – Indagra şi Târgul internaţional pentru industria alimentară – Indagra Food & Carnexpo, cele mai aşteptate evenimente din programul expoziţional 2021, informează un comunicat al Romexpo transmis joi AGERPRES.

„Ne bucurăm că în curând ne vom putea revedea în condiţii de siguranţă în Centrul Expoziţional Romexpo. Prin organizarea acestor manifestări, ne propunem să promovăm mediul de afaceri din România, susţinând companiile participante şi politicile de dezvoltare ale acestora. Suntem încântaţi de numărul mare de expozanţi interesaţi să participe la Indagra şi Indagra Food & Carnexpo şi îi asigurăm pe toţi că evenimentele se vor desfăşura respectând legislaţia şi recomandările autorităţilor în ceea ce priveşte sănătatea publică”, transmite Mihai Costriş, director executiv Romexpo.

De asemenea, Eugen Capră, directorul general al Addor Eevents, spune că Indagra Food & Carnexpo reprezintă platforma ideală de a întâlni parteneri de afaceri, clienţii actuali şi potenţiali, într-un cadru de business şi într-un mediu profesionist.

„Este un restart pe care îl aşteptăm cu nerăbdare şi ne asumăm educarea expozanţilor şi a vizitatorilor deopotrivă pentru participarea la expoziţie în spiritul vremurilor actuale, pentru a avea o ediţie de succes. Încă mai avem spaţii disponibile şi încurajăm în continuare pe reprezentanţii companiilor româneşti să se înscrie la eveniment, promovând în acest fel, produsele şi întreaga industrie românească”, a adăugat el.

Târgul Indagra este organizat în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi va avea loc în pavilionul B1, precum şi pe platformele exterioare, iar Indagra Food & Carnexpo 2021, organizat alături de Addor Eevnts, se va desfăşura în pavilionul B2 al Centrului Expoziţional şi pe platformele exterioare.

Potrivit Romexpo, Indagra 2021 va prezenta tendinţele anului 2021 din domeniul agriculturii, viticulturii, horticolturii şi zootehniei, fiind de asemenea un prilej pentru prezentarea inovaţiilor din acest sector şi a soluţiilor care duc la îmbunătăţirea performanţelor în afacerile agricole.

Indagra Food & Carnexpo 2021 este locul potrivit pentru lansarea şi vânzarea de produse şi tehnologii din industria alimentară, prezentarea noutăţilor din domeniu şi stabilirea de parteneriate durabile.

Cele două târguri vor avea loc de de miercuri, 27 octombrie, până sâmbătă, 30 octombrie, în intervalul orar 9:00 – 18:00, iar duminică, 31 octombrie, între orele 9:00 – 16:00.

Accesul în Centrul Expoziţional Romexpo se va face în baza unor proceduri de triere epidemiologică, respectând legislaţia în vigoare.

Romexpo, societate comercială cu capital privat, are ca acţionar majoritar Camera de Comerţ şi Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Restricţii la achiziţiile de ouă în Marea Britanie, din cauza gripei aviare

O serie de lanţuri de supermarketuri din Marea Britanie...

Guvern: Granturi de 200 de milioane euro pentru producătorii români din industria alimentară

Guvernul a aprobat, miercuri, alocarea 200 de milioane euro sub formă de granturi producătorilor români din industria alimentară pentru...

Utilizarea glifosatului în UE va fi prelungită până la 15 decembrie 2023

Utilizarea controversatului erbicid glifosat în Uniunea Europeană urmează să mai fie permisă încă un an, până la 15 decembrie...

Ciucă: Asigurăm sprijin pentru operatorii din industria de morărit, a uleiurilor și a produselor lactate

Guvernul va aproba o ordonanţă de urgenţă prin care se asigură Ministerului Agriculturii granturi pentru sprijinul operatorilor din industria...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole