‹ adv ›
luni, 6 februarie, 2023
-1.4 C
București

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriSibiu: Un incendiu a afectat trei gospodării şi a distrus cinci tone...

Sibiu: Un incendiu a afectat trei gospodării şi a distrus cinci tone de furaje în comuna Bârghiş

Un incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit a afectat duminică seara trei gospodării şi a distrus cinci tone de furaje în comuna Bârghiş, o femeie care a suferit un atac de panică fiind transportată la Spitalul Orăşenesc din Agnita, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

„Trei gospodării din comuna Bârghiş au fost afectate de incendiu din cauza unui aparat lăsat sub tensiune într-o anexă gospodărească. Pagubele au fost însemnate. În gospodăria de unde a pornit incendiul au ars anexele pe o suprafaţă de circa 100 mp, aparate electrice şi materiale plastice şi lemnoase depozitate; acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp; 5.000 kg de furaje. În gospodăria învecinată de o parte a ars partea laterală a şurii şi materiale plastice şi lemnoase depozitate în interior. O femeie (vecina) de circa 50 de ani a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale, fiind transportată ulterior la CPU Agnita. În gospodăria învecinată de cealaltă parte a ars partea laterală a şurii pe aproximativ 50 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs de un aparat lăsat sub tensiune”, a explicat Andreea Ştefan.

Potrivit purtătoarei de cuvânt de la ISU Sibiu, incendiul a fost observat de către vecini, în timp ce proprietarii casei care a ars dormeau. Vecinii au sunat la 112 şi la locul incendiului au intervenit 18 pompieri militari şi mai mulţi voluntari ai ISU din Bârghiş.

Stingerea incendiului a durat mai multe ore, timp în care pompierii au reuşit să salveze mai multe animale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Satu Mare: Hală cu 9 mii de găini ouătoare, arsă într-un incendiu

O hală în care erau ţinute circa 9.000 de...

Prahova: Incendiu la o fabrică de prelucrare a laptelui aflată la Mizil 

Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţa, la o fabrică de prelucrare a laptelui din oraşul Mizil, informează Inspectoratul pentru...

Suceava: Un depozit de animale şi 100 de kilograme de furaje, distruse de un incendiu la Gura Humorului

Un depozit de animale şi 100 de kilograme de furaje au ars şi trei gospodării au fost grav afectate...

Incendiu de vegetaţie, cu focare distincte, pe 30 de hectare, la periferia Timişoarei

Pompierii au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, care avea patru focare distincte, de la periferia...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole