14.5 C
București
vineri, 29 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleNordul Italiei afectat de incendii şi ploi torenţiale cu grindină

Nordul Italiei afectat de incendii şi ploi torenţiale cu grindină

Precipitaţii cu grindină au căzut în nordul Italiei, în timp ce incendii de vegetaţie continuă să izbucnească în urma unei secete prelungite care a lovit greu sectorul agricol al ţării, relatează dpa.

Douăzeci şi cinci de familii au fost evacuate din San Michele Del Carso, la nord de Trieste, lângă graniţa cu Slovenia, după izbucnirea unui incendiu major, potrivit agenţiei de ştiri italiene ANSA.

Focul a fost iniţial ţinut sub control miercuri cu ajutorul a două elicoptere, însă s-a înteţit din nou seara din cauza vânturilor puternice.

La circa 300 de kilometri spre vest, 40 de persoane au fost evacuate în urma ploilor torenţiale în valea Valcamonica din provincia Brescia, a raportat ANSA. Trei persoane au fost rănite uşor.

Ziarul Corriere Della Sera a publicat fotografii cu grindina de dimensiunea mingilor de tenis care a căzut în provincia Cuneo, în regiunea Piedmont. Vânturile puternice au doborât copaci şi au smuls acoperişuri. 

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Agricover anunță un profit net de 44,19 mln de lei și peste 10.000 de fermieri în portofoliu în 2023

Grupul Agricover, lider în piața de agribusiness din România,...
‹ adv ›

Maramureş: Culturile cerealiere şi pomicole, evoluţie optimă generată de condiţiile agrometeo

Starea culturilor cerealiere şi pomicole din judeţul Maramureş este optimă, deşi stratul de zăpadă din această iarnă a fost...

Delegația CFRO s-a întâlnit cu Comisarul Wojciechowski cu scopul de a definitiva viitorul agriculturii europene

Delegația Clubului Fermierilor Români, formată din membri ai Consiliului Director și ai Consiliului Național de Coordonare și 30 de...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole