17.6 C
București
joi, 28 septembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriGiurgiu: O clădire de birouri, o magazie şi utilaje agricole au ars...

Giurgiu: O clădire de birouri, o magazie şi utilaje agricole au ars în urma unui incendiu la un abator

Mai multe utilaje agricole, o clădire de birouri şi o anexă au fost afectate în această seară de un incendiu produs la un abator în localitatea Valea Dragului, judeţul Giurgiu.

„În urmă cu puţin timp, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un abator în localitatea Valea Dragului. La faţa locului au fost mobilizate forţe şi mijloace din cadrul a două subunităţi din judeţ, respectiv de la Punctul de lucru Greaca şi de la Garda de Intervenţie Colibaşi, dar a venit în sprijin şi un echipaj de la ISU Bucureşti-Ilfov. Pompierii au acţionat cu patru autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD, doi ofiţeri şi 23 de subofiţeri. Salvatorii ajunşi la faţa locului au constatat că incendiul se manifesta la o clădire de birouri, la o magazie şi la vegetaţia uscată din jurul obiectivului şi exista posibilitatea de propagare la abator şi la o fermă de animale din proximitatea locului manifestării incendiului”, a declarat marţi, presei, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Potrivit ISU Giurgiu, intervenţia rapidă a echipajelor a menţinut incendiul în limitele găsite, fără ca focul să se propage la obiectivele din vecinătate.

Nu au fost victime umane şi nici animale afectate de incendiu, ferma fiind nepopulată la momentul producerii incendiului.

În urma incendiului au ars mai multe utilaje agricole aflate în curtea abatorului şi a fost afectată clădirea de birouri pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi şi o magazie pe o suprafaţă de 40 de metri pătraţi.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că focul în spaţii deschise a fost cauza probabilă a producerii incendiului. 

Fermier din Bulgaria: Am crescut recolta la porumb de 3,5 ori instalând sistemul de irigare Variant Irrigation

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Suceava: Incendiu la o hală de prelucrarea lemnului din localitatea Vama

Un incendiu s-a produs, duminică dimineaţă, la o hală de prelucrarea lemnului din localitatea Vama, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului...

Mureş: Zeci de bovine, evacuate în urma unui incendiu care a cuprins peste 150 de baloţi de fân

Pompierii şi angajaţii unei ferme din localitatea Cheţani au evacuat, joi, 50 de bovine după izbucnirea unui incendiu de...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole