9.6 C
București
spot_img

-

HomepageȘtiriGiurgiu: O clădire de birouri, o magazie şi utilaje agricole au ars...

Giurgiu: O clădire de birouri, o magazie şi utilaje agricole au ars în urma unui incendiu la un abator

Mai multe utilaje agricole, o clădire de birouri şi o anexă au fost afectate în această seară de un incendiu produs la un abator în localitatea Valea Dragului, judeţul Giurgiu.

„În urmă cu puţin timp, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un abator în localitatea Valea Dragului. La faţa locului au fost mobilizate forţe şi mijloace din cadrul a două subunităţi din judeţ, respectiv de la Punctul de lucru Greaca şi de la Garda de Intervenţie Colibaşi, dar a venit în sprijin şi un echipaj de la ISU Bucureşti-Ilfov. Pompierii au acţionat cu patru autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD, doi ofiţeri şi 23 de subofiţeri. Salvatorii ajunşi la faţa locului au constatat că incendiul se manifesta la o clădire de birouri, la o magazie şi la vegetaţia uscată din jurul obiectivului şi exista posibilitatea de propagare la abator şi la o fermă de animale din proximitatea locului manifestării incendiului”, a declarat marţi, presei, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Potrivit ISU Giurgiu, intervenţia rapidă a echipajelor a menţinut incendiul în limitele găsite, fără ca focul să se propage la obiectivele din vecinătate.

Nu au fost victime umane şi nici animale afectate de incendiu, ferma fiind nepopulată la momentul producerii incendiului.

În urma incendiului au ars mai multe utilaje agricole aflate în curtea abatorului şi a fost afectată clădirea de birouri pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi şi o magazie pe o suprafaţă de 40 de metri pătraţi.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că focul în spaţii deschise a fost cauza probabilă a producerii incendiului. 

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

Insecte utile: vezi speciile ce distrug dăunătorii la legume

În orice fel de legumicultură: câmp deschis, sere sau...

Rațe mute (leșești) – rasă valoroasă pentru carne

Rațele mute sau leșești sunt crescute pentru producția de carne. Acestea se deosebesc esențial de alte rase de rațe....

Plum pox sau vărsatul prunelor – ce facem cu pomii bolnavi

Plum pox sau vărsatul prunelor (Prunus virus) este o boală întâlnită frecvent în toate plantaţiile de prun, cais și...

Mulcirea culturilor de legume. 7 metode, avantaje și sfaturi

Utilizarea mulciului la cultivarea legumelor are un rol important în utilizarea mai bună a resurselor existente, cum ar fi...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate