13 C
București
miercuri, 24 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleExpoziţie de produse ecologice organizată de Ziua Europeană a produselor ecologice

Expoziţie de produse ecologice organizată de Ziua Europeană a produselor ecologice

Asociaţia Inter-Bio organizează vineri o expoziţie de produse ecologice cu ocazia Zilei Europene a produselor ecologice.

Asociaţia sărbătoreşte producţia ecologică, un tip de agricultură durabilă prin care producţia alimentară se realizează în armonie cu natura, biodiversitatea şi bunăstarea animalelor.

Organizatorii consideră celebrarea acestei zile o ocazie excelentă de a sensibiliza publicul cu privire la producţia ecologică şi de a promova rolul-cheie jucat de aceasta în tranziţia către sisteme alimentare durabile.

La eveniment vor participa operatori ecologici, actori regionali, naţionali şi locali. Evenimentul se va derula sub forma unei mini expoziţii de produse ecologice cu degustare şi promovare materiale publicitare cu scurte prezentări ale produselor.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Îngrășăminte verzi pentru grădină – 6 culturi semănate primăvara pentru a „hrăni” solul

Îngrășămintele verzi au un rol important de a îmbogăți...
‹ adv ›

Ciupercile entomopatogene Beauveria bassiana – cum controlează dăunătorii

Ciupercile entomopatogene reprezintă o parte fundamentală a gestionării integrate a dăunătorilor. Aceste specii atacă insectele în orice stadiu de...

Urechelnița – beneficii și daune în livezi. Control

Urechelnița comună (Forficula auricularia) este o insectă benefică pentru pomi, ajutând la controlul mai multor specii de dăunători, însă, pe...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole