20.2 C
București
sâmbătă, 19 iunie, 2021

-

HomepageȘtiriExpoFerma, primul târg digital de agricultură din România

ExpoFerma, primul târg digital de agricultură din România

Prima ediţie a târgului digital ExpoFerma va avea loc în perioada 14-17 iunie 2021 pe o platformă online interactivă dedicată, realizată de către LiveExpo.ro, accesul publicului fiind gratuit, potrivit unui comunicat remis marţi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, sistemul informatic care stă la baza ExpoFerma va permite furnizorilor de produse şi servicii adresate fermierilor să obţină un nivel de interactivitate maxim cu profesioniştii în agricultură care vizitează online Expoferma.

Totodată, Live Expo a organizat, cu succes, anul trecut două saloane auto în format digital-interactiv: Salonul Auto GAS (12-15 octombrie 2020) şi Salonul Auto SUV&Crossover (27 noiembrie 2020).

Platforma LiveExpo.ro permite o interacţiune foarte rapidă, accesibilă de pe orice dispozitiv digital (smartphone, tabletă, laptop, desktop).

Utilizatorul nu este scos din pagină indiferent de acţiunea pe care o întreprinde asupra tool-urilor şi prezentărilor. Astfel, partenerii vor avea acces în două sesiuni: main stage şi stand privat.

„Inserăm un Showroom Online Interactiv cu listarea a 1-9 produse cu prezentare individuală, plus personalizarea butoanelor de prezentare a produsului şi colectarea datelor pentru interacţiunea directă mail furnizor-client, cât şi indexarea unei prezentări în format PDF cu posibilitatea de printare/descărcare”, se mai spune în comunicat.

Potrivit organizatorilor, în perioada imediat următoare, companiile din agribusiness vor primi o prezentare completă a sistemului de standuri digitale propus, a modului de interacţiune cu fermierii, a agendei evenimentului în toate cele patru zile de desfăşurare, precum şi conferinţelor tematice zilnice de pe scena principală a Expoferma.

LiveExpo.ro este o platformă digitală pentru evenimente de tip expoziţii, webinarii, lansări de produs etc., care are la bază interacţiunea rapidă, accesibila şi detaliată între furnizorii de produse şi potenţialii clienţi.

Elena Balamatiuc
Redactor @ Agrobiznes

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cod portocaliu şi Cod galben de inundaţii pe râuri din 11 bazine hidrografice

Hidrologii au emis sâmbătă noi avertizări Cod portocaliu şi Cod galben de inundaţii pe râuri din 11 bazine hidrografice,...
- adv -spot_img

Paralizia sau ologirea puilor – profilaxie și tratament

În perioada creșterii puilor de găină fermierii se întâlnesc cu o problemă destul de răspândită cum ar fi paralizia...

Digitalizarea agriculturii – beneficii considerabile

Digitalizarea agriculturii poate aduce beneficii considerabile nu numai fermierilor, pe care îi ajută să prevină cele trei mari categorii...

Noi pe Facebook

De citit

ANSVSA: 130 de focare active de pestă africană

Numărul focarelor active de pestă porcină (PPA) a scăzut...

Comentarii recente

- adv -spot_img

S-ar putea să te interesezeRELAȚIONATE
Recomandările redacției