15 C
București
joi, 28 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleCompania Golden Foods Snacks începe din iunie exportul de alune și semințe...

Compania Golden Foods Snacks începe din iunie exportul de alune și semințe Elmas pe piața poloneză

Golden Foods Snacks anunţă demararea exporturilor de produse sub brandul Elmas pe piaţa din Polonia şi realizarea primelor livrări începând cu luna iunie 2022, potrivit unui raport al companiei remis vineri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Astfel, produsele Elmas care vor ajunge pe piaţa din Polonia vor face parte din categoria alunelor şi seminţelor.

„Intrarea pe piaţa din Polonia se va realiza prin intermediul unui parteneriat strategic care va asigura distribuţia necesară pentru accesul pe această piaţă. Întreaga piaţă de alune şi seminţe din Polonia este aproximată la valoarea de 350.000.000 euro/an, iar acest acord face parte din planul de dezvoltare al acţionarilor prin consolidarea exporturilor Golden Foods Snacks SA pe pieţele din Europa Centrală”, se spune în document.

Golden Foods Snacks estimează că exporturile vor creşte de la aproximativ 4% la aproximativ 12% din totalul vânzărilor în anii următori.

Brandul Elmas aparţine Golden Foods Snacks SA. Prezent în lanţurile de magazine naţionale şi internaţionale, grupul Golden Foods produce, ambalează şi distribuie o mare diversitate de produse, din categorii diferite: alune de pădure, arahide, nuci şi alune nobile, seminţe, fructe deshidratate.

Activitatea de producţie se desfăşoară în fabrica din Filipeştii de Pădure, judeţul Prahova.

Cifra de afaceri Golden Foods Snacks a fost de 37,649 milioane de lei în anul 2021, cu o pierdere de 1,074 milioane de lei, după 13 ani de activitate. Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 14%.

Golden Foods Snacks a raportat un număr de 77 angajaţi în anul 2021.

Firma Golden Foods Snacks din Bucureşti a fost înfiinţată la data de 23 octombrie 2008. Structura acţionariatului societăţii Golden Foods Snacks la data de 31.12.2021 este următoarea: Gf Holding Limited, cu o deţinere de 47,4%, Golden Brands Limited, cu 37,59%, şi I.G. Hellas Groups SA, cu 15,01% din capitalul social. 

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole