sâmbătă, 25 iunie, 2022
22.9 C
București

-

HomepageȘtiriAsociaţia Administratorilor de Păduri devine membru al Federaţiei Naţionale Pro Agro

Asociaţia Administratorilor de Păduri devine membru al Federaţiei Naţionale Pro Agro

Asociaţia Administratorilor de Păduri a devenit membru al Federaţiei Naţionale Pro Agro.

„În ultima şedinţă a Consiliului Director şi a Adunării Generale a Federaţiei Naţionale Pro Agro s-a decis în unanimitate acceptarea ca membru activ cu drepturi depline a Asociaţiei Administratorilor de Păduri. Cooptarea unei organizaţii profesionale prezentă de 18 ani în zona reprezentării drepturilor şi intereselor legitime ale membrilor săi, care administrează la nivel naţional 1.400.000 de hectare de pădure şi care plantează anual 12.500.000 puieţi, este un real câştig pentru Pro Agro. Considerăm că nivelul de expertiză şi de senioritate al conducerii Asociaţiei Administratorilor de Păduri va aduce plusvaloare iniţiativelor lansate de sub umbrela Pro Agro, Federaţia Naţională Pro Agro reuşind în acest mod să emită poziţii în sprijinul membrilor săi beneficiind şi de aportul tehnic specializat în domeniul fondului forestier”, se spune în comunicatul Pro Agro.

Conform acestuia, preşedintele Asociaţiei Administratorilor de Păduri, Adrian Creţu, a prezentat Consiliului Director şi Adunării Generale a Federaţiei Naţionale Pro Agro decizia luată în Adunarea Generală a AAP, prin care s-a decis în mod formal adeziunea.

„Suntem convinşi că ambele părţi vor beneficia de această aderare, la şedinţa în discuţie s-au trasat deja câteva direcţii de dezvoltare, inclusiv prin accederea specialiştilor în fond forestier la toate grupele de lucru unde Federaţia Naţională Pro Agro este membră. Considerăm că, odată cu această nouă colaborare, interesele membrilor celor 16 organizaţii profesionale care acţionează sub umbrela Federaţiei Naţionale Pro Agro vor fi mai bine reprezentate, atât la nivel naţional, în raport cu legiuitorul şi administrativul statului român, dar şi la nivel european.
Chiar dacă la nivel ministerial statul român a ales să separe Agricultura de Păduri, în fapt o asemenea separare nu poate fi făcută, ba, mai mult, considerăm că trebuie să existe o colaborare directă între specialiştii celor două domenii de activitate”, se mai arată în document.

PRO AGRO
PRO AGROhttps://www.cnproagro.ro
Federația Națională PRO AGRO este cea mai mare organizație din România, reprezentând cumulat peste 35% din sectoarele agricultură și industrie alimentară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

De ce crapă roșiile. Vezi 4 motive și cum le evităm

Roșiile sunt o culturăd destul de capricioase. Uneori pot...

APIA: Plăți pentru sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că efectuează plata ajutorului de stat în...

Ucraina: Două mari terminale pentru stocare de cereale, lovite de bombardamente ruse în portul Mikolaiv

Două mari terminale pentru stocare de cereale au fost lovite miercuri de bombardamente ruse în oraşul portuar Mikolaiv (Nikolaev),...

În România se răspândește un nou dăunător al tomatelor și castraveților din spațiile protejate

În atenția legumicultorilor, musculița mediteraneană a tomatelor (Lasioptera Tomaticola) - un nou dăunător al tomatelor și castraveților din...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate