miercuri, 29 iunie, 2022
35.1 C
București

-

HomepageȘtiriAPIA: Conferință de informare a fermierilor la Târgu Jiu

APIA: Conferință de informare a fermierilor la Târgu Jiu

Astăzi, 14 iunie 2022, seria conferințelor de informare a fermierilor demarată de APIA pentru promovarea exclusivă a măsurilor delegate de AFIR către APIA din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020 a ajuns în județul Gorj, la Târgu Jiu.

Măsurile vizate de campania de informare sunt Măsura 10 – Agromediu și climă, Măsura 11 – Agricultură ecologică, Măsura 13 Plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale, Măsura 14 – Plăți în favoarea bunăstării animalelor, Măsura 8 – Submăsura 8.1 – Împădurirea și crearea de suprafețe împădurite, Măsura 15 – Submăsura 15.1 – Plăţi pentru angajamente de silvomediu.

Și de această dată am avut alături de noi cele mai importante oficialități locale, respectiv pe domnul Marcel Petrică Iacobescu, Prefectul județului Gorj, domnul Marcel Laurențiu Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu și domnul Ionel Dobre, manager public în cadrul Consiliului județean Gorj, care au transmis fermierilor beneficiari ai fondurilor europene mesaje de susținere din partea administrației locale.

”Am continuat astăzi la Târgu Jiu campania de informare a fermierilor pe care am demarat-o la începutul lunii mai cu scopul de a eficientiza implementarea măsurilor pe care le gestionăm la nivelul APIA din PNDR 2014-2020 și a crește absorbția fondurilor aferente acestora. Sala a fost plină și de această dată, fermierii gorjeni fiind foarte interesați de subiect și participând activ, cu multe întrebări adresate lectorilor ” a declarat Paul Eduard Kmen, Director General Adjunct APIA.

Sesiunea de informare de la Târgu Jiu, județul Gorj, face parte din seria conferințelor dedicate promovării măsurilor de dezvoltare rurală implementate de APIA, următoarele sesiuni de informare fiind programate a se desfășura la nivelul județelor, Dâmbovița, Timiș și Bihor.

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

Tijele florale (săgețile) la usturoi – când le înlăturăm

Vara, în lunile iunie-iulie, în dependență de perioada de...

Tăierile în verde la păr. Perioada și recomandări

Tăierile în verde au drept scop evitarea consumului substanțelor utilizate pentru creșterea lăstarilor inutili, se favorizează creșterea ramurilor, mai...

Cuba încearcă să salveze industria zahărului, odată fiind locomotiva economiei

Sunetul sirenei anunţă în sfârşit reluarea lucrului la fabrica de zahăr Antonio Sanchez din provincia Antonio Sanchez din centrul...

Insuficiența de macroelemente la plante

La fel ca și oamenii, plantele au nevoie de o nutriție echilibrată pentru a se dezvolta. Per total, acestea...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate