24.2 C
București
joi, 28 septembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriAPIA: Conferință de informare a fermierilor la Târgu Jiu

APIA: Conferință de informare a fermierilor la Târgu Jiu

Astăzi, 14 iunie 2022, seria conferințelor de informare a fermierilor demarată de APIA pentru promovarea exclusivă a măsurilor delegate de AFIR către APIA din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020 a ajuns în județul Gorj, la Târgu Jiu.

Măsurile vizate de campania de informare sunt Măsura 10 – Agromediu și climă, Măsura 11 – Agricultură ecologică, Măsura 13 Plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale, Măsura 14 – Plăți în favoarea bunăstării animalelor, Măsura 8 – Submăsura 8.1 – Împădurirea și crearea de suprafețe împădurite, Măsura 15 – Submăsura 15.1 – Plăţi pentru angajamente de silvomediu.

Și de această dată am avut alături de noi cele mai importante oficialități locale, respectiv pe domnul Marcel Petrică Iacobescu, Prefectul județului Gorj, domnul Marcel Laurențiu Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu și domnul Ionel Dobre, manager public în cadrul Consiliului județean Gorj, care au transmis fermierilor beneficiari ai fondurilor europene mesaje de susținere din partea administrației locale.

”Am continuat astăzi la Târgu Jiu campania de informare a fermierilor pe care am demarat-o la începutul lunii mai cu scopul de a eficientiza implementarea măsurilor pe care le gestionăm la nivelul APIA din PNDR 2014-2020 și a crește absorbția fondurilor aferente acestora. Sala a fost plină și de această dată, fermierii gorjeni fiind foarte interesați de subiect și participând activ, cu multe întrebări adresate lectorilor ” a declarat Paul Eduard Kmen, Director General Adjunct APIA.

Sesiunea de informare de la Târgu Jiu, județul Gorj, face parte din seria conferințelor dedicate promovării măsurilor de dezvoltare rurală implementate de APIA, următoarele sesiuni de informare fiind programate a se desfășura la nivelul județelor, Dâmbovița, Timiș și Bihor.

  • Citește despre ->
  • APIA

Fermier din Bulgaria: Am crescut recolta la porumb de 3,5 ori instalând sistemul de irigare Variant Irrigation

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Sprijin financiar în valoare de 83 mln de lei pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează...
‹ adv ›

Plăți de peste 29,9 mln de lei reprezentând renta viageră agricolă 2022

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că a efectuat plata sumei de 30.325.439,73 lei cuvenită sub...

APIA: Sprijin de urgență pentru sectorul cerealelor și cel al semințelor oleaginoase

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că până la data de 26 octombrie 2023 inclusiv, primește...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole