2.3 C
București
spot_img

-

HomepageȘtiriAPIA: Conferință de informare a fermierilor la Târgu Jiu

APIA: Conferință de informare a fermierilor la Târgu Jiu

Astăzi, 14 iunie 2022, seria conferințelor de informare a fermierilor demarată de APIA pentru promovarea exclusivă a măsurilor delegate de AFIR către APIA din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020 a ajuns în județul Gorj, la Târgu Jiu.

Măsurile vizate de campania de informare sunt Măsura 10 – Agromediu și climă, Măsura 11 – Agricultură ecologică, Măsura 13 Plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale, Măsura 14 – Plăți în favoarea bunăstării animalelor, Măsura 8 – Submăsura 8.1 – Împădurirea și crearea de suprafețe împădurite, Măsura 15 – Submăsura 15.1 – Plăţi pentru angajamente de silvomediu.

Și de această dată am avut alături de noi cele mai importante oficialități locale, respectiv pe domnul Marcel Petrică Iacobescu, Prefectul județului Gorj, domnul Marcel Laurențiu Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu și domnul Ionel Dobre, manager public în cadrul Consiliului județean Gorj, care au transmis fermierilor beneficiari ai fondurilor europene mesaje de susținere din partea administrației locale.

”Am continuat astăzi la Târgu Jiu campania de informare a fermierilor pe care am demarat-o la începutul lunii mai cu scopul de a eficientiza implementarea măsurilor pe care le gestionăm la nivelul APIA din PNDR 2014-2020 și a crește absorbția fondurilor aferente acestora. Sala a fost plină și de această dată, fermierii gorjeni fiind foarte interesați de subiect și participând activ, cu multe întrebări adresate lectorilor ” a declarat Paul Eduard Kmen, Director General Adjunct APIA.

Sesiunea de informare de la Târgu Jiu, județul Gorj, face parte din seria conferințelor dedicate promovării măsurilor de dezvoltare rurală implementate de APIA, următoarele sesiuni de informare fiind programate a se desfășura la nivelul județelor, Dâmbovița, Timiș și Bihor.

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

Îngrășămintele verzi: Top 5 specii de plante ce combat dăunători și boli din sol

Sideratele (îngrășămintele verzi) sunt plante cultivate în scopul încorporării...

Bibilica – hrana, creșterea puilor, inițierea afacerii

Creșterea bibilicilor nu diferă de creșterea găinilor. Detalii despre îngrijire, adaptare, alimentație, rația zilnică, reproducere, creșterea puilor, etc. Bibilica este o...

Rațe mute (leșești) – rasă valoroasă pentru carne

Rațele mute sau leșești sunt crescute pentru producția de carne. Acestea se deosebesc esențial de alte rase de rațe....

Cultivarea pătrunjelului pentru rădăcină. Sfaturi utile

Pătrunjelul este o plantă bienală, în primul an formează rozete de frunze și rădăcina tuberizată, iar în al doilea...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate