‹ adv ›
luni, 6 februarie, 2023
-1.4 C
București

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriAcţiunile DN Agrar Group intră la tranzacţionare pe piaţa AeRO

Acţiunile DN Agrar Group intră la tranzacţionare pe piaţa AeRO

Acţiunile DN Agrar Group intră miercuri la tranzacţionare pe piaţa AeRO, segmentul de acţiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacţionare, sub simbolul bursier DN.

DN Agrar Group este o entitate înfiinţată în 2008 în zona centrală a Transilvaniei şi care, în prezent, cuprinde 11 companii care activează în domenii precum zootehnie, producţie agricolă vegetală, prestări servicii în agricultură, logistică, transport şi turism.

La acestea se adaugă o fermă preluată recent, cu fonduri obţinute în cadrul plasamentului privat încheiat în iulie anul trecut.

Conform unui comunicat al BVB, listarea acţiunilor se realizează în urma derulării în luna iulie 2021 a unui plasament privat pentru majorarea capitalului social al companiei.

Un număr de 117 persoane fizice şi juridice au subscris pentru 13.631.408 acţiuni noi, cu o valoare nominală de 0,2 lei şi un preţ de subscriere de 1,81 lei/acţiune.

Valoarea capitalizării anticipate a companiei este de aproape 96 milioane de lei, valoare calculată din numărul total de acţiuni disponibile de 53.031.408 şi preţul de 1,81 lei/acţiune din plasament.

Plasamentul privat şi listarea acţiunilor au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Restricţii la achiziţiile de ouă în Marea Britanie, din cauza gripei aviare

O serie de lanţuri de supermarketuri din Marea Britanie...

Guvern: Granturi de 200 de milioane euro pentru producătorii români din industria alimentară

Guvernul a aprobat, miercuri, alocarea 200 de milioane euro sub formă de granturi producătorilor români din industria alimentară pentru...

Utilizarea glifosatului în UE va fi prelungită până la 15 decembrie 2023

Utilizarea controversatului erbicid glifosat în Uniunea Europeană urmează să mai fie permisă încă un an, până la 15 decembrie...

Ciucă: Asigurăm sprijin pentru operatorii din industria de morărit, a uleiurilor și a produselor lactate

Guvernul va aproba o ordonanţă de urgenţă prin care se asigură Ministerului Agriculturii granturi pentru sprijinul operatorilor din industria...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole