32.2 C
București
vineri, 21 iunie, 2024
HomepageHorticulturăFruit Attraction 2024

Fruit Attraction 2024

Madrid, Spania
08.10.2024 - 10.10.2024

Cu peste 2.000 de expozanți din 56 de țări repartizați în 10 săli, Fruit Attraction devine în fiecare an cadrul global pentru comercializarea produselor proaspete, unde inovația, calitatea și diversitatea sunt principalele argumente care consolidează acest eveniment ca marele eveniment pentru profesioniștii din lumea fructelor și a legumelor.

Fruit Attraction va avea loc între 8 și 10 octombrie, momentul comercial cheie pentru cerere și ofertă în care operatorii și retaileri din întreaga lume profită de oportunitatea pentru a-și planifica campaniile într-un moment cheie, permițându-le să-și promoveze afacerea către noi. frontiere.

Fruit Attraction promovează și dezvoltă exporturile la nivel global, conectând profesioniști de-a lungul întregului lanț valoric.

Ca o noutate a acestei ediții, se va acorda o importanță deosebită zonei Innova&Tech dedicată cercetării și dezvoltării unor tehnici și produse mai inovatoare care ajută producția de fructe și legume să facă față cu succes marilor provocări ale timpului nostru: durabilitate, managementul apei, creșterea producție.

Articolul precedent
Articolul următor

Evenimente

‹ adv ›