14.2 C
București
miercuri, 22 mai, 2024
HomepageCulturi de câmpConferința Agricultura Viitorului dă ora exactă în agribusiness: unde este acum România...

Conferința Agricultura Viitorului dă ora exactă în agribusiness: unde este acum România și ce urmează

București, România
18.05.2023

De cel puțin doi ani, problemele agriculturii românești par să nu se mai termine. Astfel, după pandemia care a dat peste cap toate sectoarele economiei românești, incluzându-l pe cel al agriculturii, au urmat apoi războiul, seceta și inflația, aceasta din urmă atrăgând după sine creșterea prețurilor la inputuri, creșterea prețului la energie, toate acestea ducând, ca într-un cerc vicios, la probleme tot mai mari și, aparent, mai insurmontabile. Iar mai recent, criza cerealelor din Ucraina a părut că pune capac unui sector de activitate și așa greu încercat.

Despre toate acestea, dar nu numai, vom discuta cu invitații conferinței „Agricultura viitorului”, care va avea loc la hotelul Sheraton din București pe data de 18 mai, aceasta reunind atât autoritățile cât și fermierii, asociațiile de fermieri, reprezentanți ai unor instituții financiare cu departamente specializate în finanțarea sectorului agribusiness, dar și specialiști în digitalizarea acestui sector atât de important.

În ce privește speakerii, „Agricultura viitorului” le propune profesioniștilor reprezentanți de marcă ai autorităților, precum și jucători relevanți ai asociațiilor de fermieri, din zona de banking, dar și a digitalizării, dintre care îi amintim pe următorii:

  • Petre Daea, ministrul Agriculturii
  • Florin Tiutiu, președintele Clubului Fermierilor Români
  • Florian Ciolacu, Director Executiv Clubul Fermierilor Români
  • Cosmin Iancu, Director General Picmar Prod Com
  • Mihai Aniței, Director General CICh Năvodari
  • Liviu Dobre, Director General Agricover Holding
  • Mihaela Mihai, Manager Autonom Equipment Lease
  • Elena Cosmina Socea, Manager Planturo
  • Răzvan Ghenu, Digital Business Advisor ARGGO

Participarea la eveniment este gratuită, în format fizic sau online, în platforma de evenimente virtuale IC Events. Pentru participarea la conferință, vă puteți înscrie AICI.

Agricultura Viitorului – Agricultura românească în 2023: context, perspective și oportunități – este un eveniment realizat de wall-street.ro, sponsorizat de arggo și Agricover.

Evenimente

‹ adv ›