25.4 C
București
marți, 21 mai, 2024

BIOFACH 2024

Nuremberg, Germania
13.02.2024 - 13.02.2024

Cel mai important târg mondial pentru alimente ecologice BIOFACH, se desfășoară în Nürnberg.

BIOFACH din Centrul Expozițional Nürnberg este locul în care oamenii își împărtășesc interesul pasionat pentru alimentele ecologice, se cunosc și fac schimb de opinii, și asta are loc din 1990.

Oportunitatea perfectă pentru profesioniști în vizită de a întâlni producători organici de pe piața ecologică și de a se inspira din ultimele tendințe din sector.

Intră în lumea produselor ecologice și gustă și tu – în bio. Cel mai bun din ambele lumi: on-site și online – real și virtual.

La fața locului, expozanții, vizitatorii și reprezentanții mass-media pot experimenta cu toate simțurile întreaga gamă de expozanți, precum și toate inovațiile și tendințele, pot face relații personale și pot experimenta în direct și direcționa congresul.

Online, industria beneficiază, de asemenea, de prezentarea digitală a gamei expozanților, folosește instrumentele de comunicare și programare pentru a conecta dincolo de târgul fizic și experimentează, de asemenea, părți ale Congresului BIOFACH și VIVANESS în mod digital (streaming live și la cerere).

Evenimente

‹ adv ›