16.4 C
București
luni, 5 iunie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageArticoleEgiptul anunță licitații pentru importul de grâu și uleiuri vegetale

Egiptul anunță licitații pentru importul de grâu și uleiuri vegetale

Potrivit operatorilor de pe piață, agenția guvernamentală egipteană pentru achiziționarea de alimente GASC a anunțat o licitație pentru importul a 60 de mii de tone de grâu în cadrul programului de securitate alimentară, finanțat de Banca Mondială.

Potrivit termenilor licitației, livrarea cerealelor către importator ar trebui să se facă în perioada 1-15 februarie 2023 cu plata la fața locului.

Închiderea licitației este programată pentru 27 decembrie.

A fost anunțată și o licitație pentru importul de uleiuri vegetale – 30 de mii de tone de ulei de soia și 10 mii de tone de ulei de floarea soarelui.

Totodata, livrarea uleiului contractat către importator trebuie sa se efectueze în perioada 5-25 februarie 2023 cu plata în termen de 180 de zile de la încheierea contractului sau la fața locului.

Închiderea licitației este programată pentru 28 decembrie.

Discută cu fermierii în grupurile Agrobiznes pe WhatsApp ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Avertizare ANM: Cod portocaliu de ploi torenţiale în 10 judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de averse torenţiale valabilă pe parcursul zilei de sâmbătă...

Afide la pomi – recomandări la combaterea eco și chimică

Afidele, numite popular și păduchi de plante, sunt reprezentate de multiple specii reunite sub familia Aphididae. Acestea produc daune...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole