21.4 C
București
duminică, 4 iunie, 2023

-

HomepageAdvRomanian Agri Trade Summit - o întâlnire directă între fermieri și firmele...

Romanian Agri Trade Summit – o întâlnire directă între fermieri și firmele de trading, distribuție, procesare și logistică

Romanian Agri Trade Summit – eveniment ce se va desfășura pe 22 februarie 2023 la NORD Events Center by Globalworth din București și va reuni Vestul și Estul, Nordul și Sudul Europei și țările aflate în bazinul Mării Negre, aduce nume răsunătoare din Agribusiness-ul internațional la București pentru o întâlnire directă între fermieri, firme de trading, de distribuție, de procesare, de logistică – tot spectrul de agribusiness de top din Europa.

Romanian Agri Trade Summit va pune în dezbatere teme actuale stringente pentru Agribusiness în cadrul panelurilor și sesiunilor de prezentare, care vor crea cadrul propice unui dialog complex între analiști de renume, autorități și jucători majori din piața agricolă locală și internațională.

Panelurile dedicate Logisticii, Trading-ului de mărfuri și Procesării la nivel intern vor viza felul în care se poate coagula interesul comun și vor ocaziona discuții aplicate între reprezentanții principalilor jucători din domeniu și participanții din sală. 

Agrobiznes.ro este partener media al evenimentului.

Gazda evenimentului va fi Cezar Gheorghe – Analist, Expert în comerțul cu cereale, renumit și apreciat atât pe plan local cât și internațional.

„Inițiativa organizării Romanian Agri Trade Summit este salutată și susținută atât de autorități, cât și de Fermieri și de principalii Cumpărători atât pe plan intern cât și internațional. Avem alături parteneri importanți din toate segmentele relevante pentru Agribusiness, confirmând faptul că Romanian Agri Trade Summit este prin excelență evenimentul de Agri Trade al României. Ne bucurăm să putem anunța că avem alături deja Clubul Fermierilor Români, LAPAR și UNCSV, unele dintre cele mai mari asociații de fermieri de la noi din țară, precum și companii de top din domeniile de trading, distribuție, procesare, genetică și logistică din România și din Europa, mulți dintre aceștia alăturându-se deja demersului nostru în calitate de parteneri sau expozanți iar lista lor continuă să crească” , a declarat Cezar Gheorghe, AGRIColumn.

Printre primii vorbitori confirmați ai evenimentului de la București se numără autorități de renume, precum:

  • Dl. Achim Irimescu – Ministru Plenipotențiar, Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană.
  • Dl. Janusz Wojciechowski – Comisarul European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală în cadrul Comisiei Europene.
  • Dl. Mircea Geoană – Secretar General Adjunct al NATO.
  • Dl. Sorin Moise – Secretar de stat, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

De asemenea, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale va fi prezent la Romanian Agri Trade Summit cu un stand dedicat în zona de expoziție, unde participanții vor putea discuta direct cu reprezentanții MADR pe tot parcursul evenimentului.

Biletele de participare la Romanian Agri Trade Summit pot fi achiziționate prin intermediul site-ului dedicat agritradesummit.ro/bilete, iar biletele achiziționate prin intermediul asociațiilor de fermieri beneficiază de un preț special cu discount.

Prețul unui bilet de participare la evenimentul de o zi este de 150 euro, iar pentru fermierii din România se aplică un discount considerabil, biletele putând fi achiziționate prin intermediul asociațiilor locale de fermieri la doar 150 lei.

Site-ul Romanian Agri Trade Summit include de asemenea și un formular de contact pentru companiile care doresc mai multe detalii sau doresc să se alăture evenimentului în calitate de expozanți sau parteneri.

Lista expozanților include în acest moment, pe lângă standul MADR, companii de top locale și internaționale, precum: ADM, Agrinvest, Ameropa, Agrinvest Credit, Blue Ocean Trading Services, Barchart, BUNGE, Cargill, EAST Grain și Grainbow. Acestora continuă să li se alăture constant și alți expozanți iar lista este actualizată pe site-ul oficial Romanian Agri Trade Summit.

Primei ediții Romanian Agri Trade Summit i s-au alăturat deja, în calitate de parteneri Agricover (Gold), Corteva Agriscience™ (Gold), Ameropa (Silver),  Boromir (Silver), Agrinvest și Agrinvest Credit (Silver), COMVEX (Silver), East Grain (Silver), Expur (Silver) și UBM (Silver), precum și trei din „companiile ABCD”, liderii tradingului de cereale la nivel mondial: ADM (Silver), Bunge (Silver) și Cargill (Silver). În plus, Clubul Fermierilor Români, LAPAR și UNCSV – unele dintre cele mai mari asociații de fermieri din România susțin Romanian Agri Trade Summit, în calitate de organizații partenere.

Romanian Agri Trade Summit este organizat de AgriColumn și Godmother și propune un model inedit de eveniment în industrie, combinând în aceeași zi sesiuni de paneluri de discuții pe teme de impact în Agribusiness cu o secțiune extinsă de expoziție și zone dedicate pentru discuții de business 1 la 1.

Agenda completă a evenimentului va fi detaliată în curând și va putea fi consultată pe site-ul dedicat Romanian Agri Trade Summit.

Luminița Crivoi
Luminița Crivoi
Expert în agricultură

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Fede: Peste 500 de pulverizatoare Smartomizer H3O pe principalele piețe de culturi speciale

H3O Smartomizer este un pulverizator remorcat utilizat pentru realizarea...

Claudiu Cazacu, XTB: Agricultura oferă României premisele de a deveni centru regional logistic și de producție

România are argintul pe podiumul european al importatorilor și exportatorilor de grâu (date statistice fără varietatea „grâu dur”) în...

ONE SMART SPRAY: Noua tehnologie revoluționară în combaterea buruienilor a ajuns în România

Astăzi a avut loc evenimentul de lansare în România a tehnologiei ONE SMART SPRAY, noua soluție de aplicare a...

Bolile culturilor și cheltuielile pentru protecție neargumentată

Nu poți controla vremea, dar poți controla cum reacționezi la ea. Și poți fi pregătit pentru a face față...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole