28.7 C
București
marți, 26 septembrie, 2023

-

HomepageAdvPessl Instruments anunță lansarea stațiilor meteo revoluționare - nano METOS

Pessl Instruments anunță lansarea stațiilor meteo revoluționare – nano METOS

Pessl Instruments a fost prima companie din agricultură cu stații meteo bazate pe internet și acum este gata să anunțe lansarea unei noi categorii de stații meteo METOS® – nMETOS (nano METOS).

Cu această ultimă linie, ne propunem să revoluționăm câmpurile de pe tot globul, ajutând fermierii să intre în noua eră a câmpurilor conectate.

La Pessl Instruments, avem deja sute de mii de utilizatori în întreaga lume de zeci de ani și acum, cu nMETOS, dorim să ajutăm fiecare fermier să se adapteze și mai rapid la noile practici din domeniul conectat oriunde, oricând, la un preț și un nivel de confort fără precedent.

nMetos este o adevărată revoluție în monitorizarea câmpurilor și culturilor. Acum METOS devine mai accesibil tuturor fermierilor datorită tehnologilor noi utilizate la crearea nMetos.

Cu ajutorul nMetos toți utilizatorii pot beneficia de toate serviciile de la Pessl Instruments precum: modelarea bolilor, modelarea datelor, monitorizarea solului, prognoza meteo și multe alte soluții disponibile pe platforma ng.fieldclimate.com.

Ne bucurăm mult că în aceste momente grele, de criză globala, cu scumpiri, putem oferi fermierilor din Moldova soluții optime pentru monitorizarea câmpurilor.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor fermierilor și celor ale mediului, am dezvoltat nMETOS pentru a măsura cei mai importanți parametri de mediu, pentru a preveni bolile plantelor și infestarea cu insecte, ajutând la gestionarea timpului (planificarea forței de muncă, stropire, irigare).

Acest nou sistem vă va ajuta să economisiți timp, resurse și bani, reducând în același timp efectul nociv asupra mediului și să aveți un ROI (return of investment – returnarea investiției) super rapid.

Dispozitivele nMETOS se conectează la rețeaua NBIoT, astfel încât să aveți acces rapid la condițiile de mediu localizat, extrem de fiabil. Monitorizați condițiile de semănat, tratamente chimice, umiditatea și temperatura solului.

„Când am dezvoltat nMETOS, am avut în vedere două elemente esențiale: sustenabilitatea și nevoile reale ale fermierului. Fermierii de astăzi au nevoie de un set de senzori extrem de fiabil conectat permanent la telefonul mobil, date precise accesibile în câteva secunde, comunicații pe distanță lungă și o durată de viață extinsă a bateriei. Am reușit să combinăm totul într-o singură stație meteo – nMETOS”, explică Gottfried Pessl, CEO și fondator al Pessl Instruments.

„Motivul pentru care am decis să mergem cu NB-IoT/CAT-M/GPRS este că permite o gamă globală de acoperire în comparație cu orice alt sistem și oferă, de asemenea, o mare penetrare, care este optimă pentru sere, monitorizarea umidității solului în culturi complexe și facilitățile de reproducție a animalelor. Un alt aspect grozav este consumul de energie optimizat, alimentarea solară super mică combinată cu baterii reîncărcabile, care este durabilă și bună pentru mediu”, a adăugat Gottfried Pessl.   

nMETOS vă ajută să acționați la timp – dar numai atunci când este necesar. Cu aceste stații meteo în câmp, puteti să:

  • Minimizați perturbarea solului și aplicați mai puține aporturi chimice.
  • Maximizați biodiversitatea.
  • Economisiți resurse valoroase, cum ar fi apă și îngrășăminte.
  • Obțineți ajutor pentru adaptarea proceselor la condițiile climatice specifice locului.
  • Beneficiați de ajutor pentru economisirea resurselor fără pierderi de randament.
  • Reacționați în timp util la îngheț, căldură și alte condiții de mediu.

Revoluția câmpurilor conectate este acum aici. Monitorizarea de la distanță a culturilor ajută la automatizarea proceselor agricole care au ca rezultat un randament sporit, resurse naturale gestionate și un impact mai mic asupra mediului.

„Folosim cea mai recentă tehnologie atunci când dezvoltăm produse noi, dar numai atunci când fermierii o utilizează în câmpul lor, aceasta începe cu adevărat să strălucească. Stațiile noastre și fermierii care le folosesc remodelează viitorul agriculturii. Stațiile noastre meteorologice ajută la îmbunătățirea controlului procesului, la creșterea eficienței, la îmbunătățirea calității culturilor și au potențialul de a adapta procesele la schimbările climatice. Cu toții facem parte dintr-un ecosistem avansat – revoluția câmpurilor conectate”, a conchis Gottfried Pessl.

Alăturați-vă revoluției culturilor conectate cu nMETOS. Pentru mai multe detalii sau procurare, accesați acest link.

Sergiu Smocinschi
Sergiu Smocinschi
Agronom, specialist în agrometeorologie

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

00:02:40

VIDEO. Fermier din Bulgaria: Am crescut recolta la porumb de 3,5 ori instalând sistemul de irigare Variant Irrigation

Proiectele implementate de compania Variant Irrigation atât în România,...

Pregătiți-vă pentru succesul sezonului viitor cu ajutorul prognozei recoltei: Luați decizii agricole argumentate

Pe măsură ce sezonul actual de recoltare se apropie de sfârșit și se așteaptă un scurt răgaz înainte de...

Indigo Ag obține 250 de milioane de dolari pentru a accelera inițiativele de agricultură sustenabilă

Indigo Ag, o companie de tehnologie agricolă cu sediul în Boston, specializată în generarea de credite de carbon, a...

Partenope Frutta – fabrica de procesare fructe de la Râmnicu Sărat: Oferim pomi de cireș pentru plantare

Partenope Frutta fabrica de procesare a fructelor de la Râmnicu Sărat, membră a unui grup de firme cu o...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole