29.1 C
București
marți, 22 iunie, 2021

-

HomepageAdvertorialeGala Fermierilor Români, eveniment național organizat de PRIAevents și AFIR în 27 mai...

Gala Fermierilor Români, eveniment național organizat de PRIAevents și AFIR în 27 mai 2021

PRIAevents și AFIR vă invită să luați parte la Gala Fermierilor Români, eveniment național, ce va avea loc online și on-site la București în 27 mai 2021 la ASAS de la ora 10,00, iar începând cu ora 10,30 va fi transmis LIVE pe Facebook PRIAevents și AFIR. În cadrul evenimentului vor fi abordate subiectele cele mai importante pentru comunitatea agricolă.

Pentru ediția din acest an PRIAevents și AFIR au realizat un top în urma căruia vor fi stabiliți câștigătorii premiilor.

Partenerii principali ai evenimentului sunt Kaufland, Alpha Bank și Groupama Asigurări. Parteneri ai evenimentului sunt: LAPAR, ACCPT Iași și UNSAR.

„În cadrul evenimentului dezbatem alături de fermieri, autorități și companii conexe și găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea și punem fermierii în legătură cu finanțatorii și supermarketurile și găsim soluțiile de colaborare. Așadar, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar și dezvoltării fermierilor din România din acest an și puteți urmări LIVE transmisiunea galei de premiere și a discursurilor care vor avea loc on-site.”

Pria Gala Fermierilor din România reunește comunitatea agricolă românească într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisă în direct dintr-o locație cu semnificație deosebită pentru agricultură: Academia de Științe Agricole și Silvice, partener de tradiție al Galei.

Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

Pria Gala Fermierilor din Romania este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura românească.

În cadrul evenimentului vom afla răspunsul la întrebări precum:

 • Ce măsuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură – ferme, procesatori și producători?
 • Cum arată stadiul plății subvențiilor în acest moment? Green deal și agricultura
 • Folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă
 • Agricultura bio. Se poate dezvolta și mai mult?
 • Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultură în această perioadă?
 • Importanța produselor românești în strategia retailerilor. Ce trebuie să știe partenerii locali ai rețelelor comerciale pentru a avea cat mai multe produse prezente la raft? Cum pot avea o colaborare de lungă durată și fructuoasă?
 • Codul de bune practice agricole
 • Cercetarea și importanța acesteia pentru dezvoltarea agriculturii în Romania
 • Cu ce provocări se confruntă fermierii români în agricultură? De ce au nevoie pentru a-și crește afacerile?
 • Care sunt poveștile lor de succes? Cum au învățat să facă business și cum ne pot împărtăși din experiența lor? Ce sfaturi au pentru cei care se vor să înceapă un business în sectorul agricol?

Lectorii invitați sunt:

 • Barna Tánczos – Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor
 • Mihai Liviu MORARU – Director General, AFIR
 • Valeriu TABĂRĂ – Președinte, ASAS
 • Adrian PINTEA – Director General, APIA
 • Valer HANCAS – Corporate Affairs & Communication Director · ‎Kaufland Romania & Moldova
 • Emil BĂLTEANU – Președinte, ACCPT Iași
 • Nicu VASILE – Președinte, LAPAR
 • Cristian POPESCU – Partener, Dentons
 • Viorel MATEI – Președinte, ACCPT Timiș 

PRIA Agriculture & Gala Fermierior Romani fac parte din seria conferințelor PRIAevents care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium de business, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei în România și Republica Moldova.

La ediția din acest an vom reuni mii de participanți online și zeci de participanți on-site, iar mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture & Gala Fermierilor  Români, eveniment national și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe: https://priaevents.ro/pria-agriculture-gala-fermierilor-romani/.

Pentru vizionare online gratuită vă rugăm să completați: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-fermierilor-romani-online-27-mai-2021/

și

Pentru participarea gratuită la ASAS vă rugăm să completați: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-fermierilor-romani-la-asas-27-mai-2021/, iar organizatorii vă vor confirma în limita locurilor disponibile.

Advertorial
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Proiect CONCORDE – bune practici în comerțul cu cereale

Agricultura europeană și cea românească sunt acum într-un proces profund de transformare sub influența unor programe majore de reformă...
- adv -spot_img

Evergent Investments preia 5,11% din acţiunile Lăptăria cu Caimac

Compania de investiţii financiare Evergent Investments a achiziţionat o participaţie de 5,11% din acţiunile companiei Agroserv Măriuţa SA, care...

Două platforme noi de colectare a gunoiului de grajd în judeţul Vaslui

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) anunţă finalizarea a două noi platforme comunale de colectare a gunoiului de grajd...

Noi pe Facebook

De citit

OECD laudă succesul aprovizionării cu alimente în timpul pandemiei

Măsurile de urgenţă adoptate de guverne au ajutat la...

Comentarii recente

- adv -spot_img

S-ar putea să te interesezeRELAȚIONATE
Recomandările redacției