23.9 C
București
marți, 3 octombrie, 2023

-

HomepageAdvConferința AgriTech – Agricultură Ecologică, Tehnologie și Irigare, Ediția I

Conferința AgriTech – Agricultură Ecologică, Tehnologie și Irigare, Ediția I

Terra Gloria, o organizație non-profit dedicată promovării schimbărilor pozitive în domeniul mediului și agriculturii, este încântată să anunțe desfășurarea evenimentului „AgriTech – Agricultură Ecologică, Tehnologie și Irigare”, care are loc în Timișoara, pe data de 13 iunie, ora 10.30, USV Timișoara, Calea Aradului Nr.119 .

Această conferință reprezintă o oportunitate unică pentru a aduce împreună experți și profesioniști din mediul academic, privat, ONG-uri, clustere, precum și reprezentanți ai autorităților și administrației locale și centrale, pentru a explora soluții inovatoare și sustenabile în domeniul agriculturii.

Facultatea de Agricultură din cadrul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara și Pipelife România sunt co-organizatorii acestui eveniment de marcă, care va aduce în prim-plan subiecte cheie precum agricultura ecologică, tehnologia agricolă avansată și importanța irigării eficiente.

Au fost invitați reprezentanți din mediul academic, privat, ONG-uri, clustere și experți, precum și reprezentanți ai autorităților locale. Aceștia vor împărtăși cunoștințele și experiențele lor în domeniul agriculturii, promovând inovația și dezvoltarea durabilă.

Moderatorii evenimentului vor fi prof. dr. Florin Imbrea, decan la Facultatea de Agricultură, Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, și dr. ing. Felföldi Zoltán, președinte al Terra Gloria.

Printre speakeri invitați se numără:

  • Prof. dr. Vincenzo Michele Sellitto, lider de proiect la Biolchim, Italia
  • Laurentiu Mara, manager irigații, Pipelife România
  • Luca Patruno, fondator AGRIFOOD
  • Mihai Cuc, fondator Fabrica de Compost
  • Ciprian Iorga, fondator Skyline Drones & La Orizont
  • Sef de lucrări, dr. ing. Adela Hoble, Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală USAMV Cluj Napoca
  • Cătălin Chițu, CTO la Frontier Penta
  • Cristian Moș, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș
agritech 1

„Agricultura Ecologică, Tehnologie și Irigare” reprezintă un forum dedicat explorării soluțiilor inovatoare și sustenabile în agricultură. Participanții vor avea ocazia de a învăța, a dezvolta parteneriate și a împărtăși idei pentru a contribui la o agricultură mai ecologică și eficientă.

Evenimentul este deschis tuturor celor interesați și participarea este gratuită, cu condiția completării unui formular de înregistrare. Formularul de înregistrare poate fi accesat prin intermediul acestui LINK.

Terra Gloria își propune să fie un vehicul puternic în promovarea schimbărilor pozitive în domeniile mediului și agriculturii. Suntem încântați să organizăm acest eveniment și să aducem împreună experți și profesioniști pentru a explora idei inovatoare și soluții sustenabile în domeniul agriculturii.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

1 COMENTARIU

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Produse de la producători, direct pe Raftul cu Bunătăți Locale din județul Vâlcea

De astăzi, județul Vâlcea se alătură celui mai amplu program pentru susținerea micilor producători, Raftul cu Bunătăți Locale, inițiat...

BASF Innovation Hub 2023 prelungește termenul de înscrieri cu două săptămâni

BASF și AHK România revin cu noutăți în ceea ce privește BASF Innovation Hub – competiția dedicată dezvoltării durabile:...

Conferința „Business-ul Fructelor în Republica Moldova” va avea loc în acest an pe 7 și 8 decembrie

Cea de-a IX-a ediție a Conferinței „Business-ul Fructelor în Republica Moldova”, cel mai important eveniment național în domeniul fructelor, va avea...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole