11.7 C
București
duminică, 19 mai, 2024

-

HomepageAdvIndigo Ag obține 250 de milioane de dolari pentru a accelera inițiativele...

Indigo Ag obține 250 de milioane de dolari pentru a accelera inițiativele de agricultură sustenabilă

Indigo Ag, o companie de tehnologie agricolă cu sediul în Boston, specializată în generarea de credite de carbon, a anunțat o rundă de finanțare obținând peste 250 de milioane de dolari. Fondurile vor impulsiona inovația și creșterea programelor de agricultură sustenabilă ale companiei, cu scopul de a servi mai bine clienții și partenerii săi.

Finanțare și validare de piață

Recenta rundă de investiții a fost condusă de Flagship Pioneering și a inclus investitori noi, cum ar fi Sistemul de Pensii al Statului Michigan și Lingotto Investment Management.

„Această strângere de fonduri nu este doar o victorie pentru Indigo, ci și o victorie majoră pentru accesul la piață”, a declarat Jed Miller, director de strategie al Ag Partners Coop.

Runda de finanțare de succes semnalează o validare puternică a pieței și o încredere în capacitățile companiei de a impulsiona succesul la scară mare în agricultură.

Creștere financiară și avânt comercial

Indigo Ag a înregistrat o creștere financiară remarcabilă, veniturile nete crescând cu 40% în 2022. De asemenea, compania a raportat o creștere a veniturilor de 90% pentru primele șapte luni ale anului 2023, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2022.

„Avem știința, avântul comercial și resurse suficiente pentru a continua să ne îndeplinim promisiunile”, a declarat Ron Hovsepian, președinte și CEO al Indigo Ag.

Inițiative de sustenabilitate

Indigo Ag a reușit să reducă emisiile de Scop 3 prin programul său Market+ Source. Compania își propune să livreze 30 de milioane de busheli de cereale cultivate sustenabil în 2023. În plus, compania a produs un registru de 133.000 de credite de carbon agricole emise.

Planuri de viitor

Indigo Ag intenționează să își extindă produsele digitale și are o gamă de 38 de produse biologice noi programate să fie lansate la nivel global în următoarele 30 de luni. Aceste produse își propun să ducă mai departe misiunea companiei de a transforma sustenabilitatea în valoare reală pentru lanțul valoric agricol.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Patria Bank a raportat o creştere cu 171% a profitului net în primul trimestru, la 8 milioane de lei

Patria Bank a înregistrat, în primul trimestru, un profit net de 8 milioane lei, în creştere cu 171% faţă...

Maria Cîrjă: Tehnologiile precum CRISPR-Cas sunt esențiale în adaptarea și diminuarea schimbărilor climatice

Fermierii ar trebui să aibă acces la inovații revoluționare, precum Noile Tehnici Genomice (NGTs), pentru a face față și...

Photon Energy a împrumutat 15 mln de euro de la BERD pentru construcţia unor parcuri fotovoltaice în România

Grupul olandez Photon Energy N.V. a anunţat marţi semnarea unui acord de împrumut securizat, în valoare de până la...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole