35 C
București
marți, 11 iunie, 2024

-

HomepageAdvProgramul de pregătire dedicat fermierilor continuă în această toamnă

Programul de pregătire dedicat fermierilor continuă în această toamnă

Programul de pregătire dedicat fermierilor Management şi Business în Agricultură (MBAG) continuă în această toamnă cu ediţia a doua, urmând să înceapă în luna octombrie.

Înscrierile în program au loc în perioada 11 august – 10 septembrie 2021. Fermierii care doresc să se înscrie o pot face direct pe site-ul programului, unde pot consulta calendarul de desfăşurare şi criteriile de eligibilitate.

Programul MBAG este realizat cu susţinerea companiilor: Agrii România, Cargill Agricultura, Microsoft, Raiffeisen Bank, Syngenta, we agri şi Amazag.

„Ne-au bucurat foarte mult întâlnirile cu fermierii din prima ediţie MBAG şi toate interacţiunile pe care le-am avut. Este genul de iniţiativă în care ne face mare plăcere să ne implicăm pentru că putem contribui, efectiv, la o dezvoltare solidă şi sustenabilă a agriculturii. Ediţia precedentă ne-a dat ocazia să cunoaştem fermieri cu o bogată expertiză tehnică care au fost foarte dornici să afle de la mentori noutăţi despre subiectele de actualitate din agricultură şi care au dovedit că fac cu pasiune ce fac. Tocmai de aceea aşteptăm această nouă ediţie cu încredere şi nerăbdare”, a spus Raluca Nicolescu, director aria IMM Raiffeisen Bank.

Ediţia din acest an MBAG va pregăti 30 de tineri fermieri români care, timp de 8 luni, vor participa gratuit la cursurile din program. Pe lângă direcţiile principale de învăţare – agricultură, management, vânzări, trading şi tehnologie – programul mai oferă acces la cunoştinţe în domenii precum marketing, HR, juridic sau accesarea de fonduri europene.

În plus, cursanţii au posibilitatea să schimbe opinii, să-şi împărtăşească experienţe proprii şi să participe la reuniuni cu asociaţiile din industrie.

„Continuăm implicarea noastră în crearea unei comunităţi de fermieri performanţi, foarte bine pregătiţi. Vrem să readucem industria agricolă românească acolo unde îi este locul, în topul european, şi facem asta oferind fermierilor români cunoştinţe şi informaţii actuale, utile şi aplicabile. Suntem încântaţi că avem alături de noi unele dintre cele mai importante companii din industrie, parteneri fără de care un astfel de program nu ar fi fost posibil. Prima ediţie s-a bucurat de mare succes. Am avut o selecţie foarte bună de fermieri participanţi şi un transfer de cunoştinte excelent. Deoarece interesul manifestat a fost unul foarte ridicat, anul acesta am hotărât să permitem unui număr mai mare de participanţi să acceseze programul. În plus, am mărit durata de desfăşurare, crescând numărul de companii partenere şi de traineri implicaţi. Ştim că aşteptările fermierilor sunt foarte mari şi suntem hotărâţi să oferim o experienţă unică, prin curricula complexă, calitatea informaţiei, a speakerilor şi a fermierilor admişi”, a declarat Laurenţiu Asimionesei, reprezentant al companiei Amazag, fondatoarea programului MBAG.

Amazag este o platformă despre agricultură cu ajutorul căreia toţi cei care produc sau pun în valoare mâncarea, de la fermă la farfurie, pot performa mai bine. Amazag reuneşte o serie de proiecte educaţionale dedicate industriei agri, precum Atelierele Amazag, MBAG, GreenFields Academy sau MEET THE FOOD.

Raiffeisen Bank este una dintre băncile universale aflate în top 5 în Romania şi deserveşte 2,2 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice.

Banca are peste 4.600 de angajaţi, 300 de agenţii în toată ţara, 700 de ATM-uri, 400 de maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi o reţea de peste 24.400 de POS-uri.

Sursa foto: eco-ferma.ro

Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bankhttps://www.raiffeisen.ro
Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piața românească, oferind o gamă completă de produse și servicii în agricultură.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

OMV Petrom investeşte aproximativ 750 de milioane de euro la Petrobrazi

OMV Petrom va investi aproximativ 750 de milioane de...

REI Grup: Peste 4 miliarde euro fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea companiilor, instalare de panouri fotovoltaice și digitalizare

Autoritățile pun la dispoziția companiilor, atât celor la început de drum (start-up), cât și IMM sau întreprinderilor mari, peste...

Corteva Agriscience: Importanța managementului dăunătorilor în culturile de cereale păioase și pregătirea pentru iarnă

Un aspect fundamental al agriculturii este reprezentat de măsurile de combatere a dăunătorilor și a bolilor, acești factori fiind...

ADAMA oferă soluții împotriva insectelor dăunătoare în culturile de floarea soarelui și porumb

Fluctuațiile climatice, lipsa apei, împreună cu toți ceilalți factorii favorizanți, duc la prezența tot mai ridicată a dăunătorilor în...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole