23.4 C
București
vineri, 6 septembrie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAFIR: Consultare publică pe ghidul DR24 privind investiţiile în tehnologii forestiere, până...

AFIR: Consultare publică pe ghidul DR24 privind investiţiile în tehnologii forestiere, până pe 29 iulie 2024

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a publicat miercuri pe site-ul propriu Ghidul solicitantului pentru intervenţia DR-24 „Investiţii în tehnologii forestiere care îmbunătăţesc rezilienţa şi valoarea de mediu a ecosistemelor forestiere”, finanţată din Planul Strategic 2023 – 2027.

Potrivit unui comunicat al AFIR, consultarea publică pentru acest ghid este de 10 zile calendaristice de la data publicării pe site, iar toţi cei interesaţi pot transmite propuneri sau observaţii până la data de 29 iulie 2024.

Beneficiarii eligibili pentru finanţarea acordată prin DR-24 sunt operatorii economici care sunt atestaţi/ reatestaţi pentru activitatea de exploatare forestieră de către Comisia de atestare a operatorilor economici pentru activitatea de exploatare forestieră (cu excepţia operatorilor economici din structura Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva), precum şi ocoalele silvice de regim autorizate de către autoritatea publică centrală care răspunde de silvicultură.

‹ adv ›

Valoarea maximă a sprijinului acordat pentru operatorii economici este de 500.000 euro şi de 250.000 euro pentru ocoalele silvice. Intensitatea finanţării disponibile în cadrul DR-24 se limitează la 65% din costurile eligibile, precizează AFIR. 

Vezi aici ultimele știri AFIR.

  • Citește despre ->
  • AFIR
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

AFIR primeşte solicitări de finanţare pentru rambursarea primelor de asigurare din cadrul PNDR

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) lansează sesiunea de primire a cererilor de finanţare pentru rambursarea primelor de asigurare...

AFIR lansează sesiunii de cereri pentru înființarea grupurilor de producători

AFIR anunță lansarea sesiunii de primire a cererilor de finanțare pentru înființarea grupurilor de producători în sectorul agricol sau...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole