23.4 C
București
vineri, 6 septembrie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleSecretarul de stat Adrian Pintea participă la Consiliul AgriFish

Secretarul de stat Adrian Pintea participă la Consiliul AgriFish

Secretarul de stat Adrian Pintea participă astăzi, 15 iulie 2024, la Consiliul Agricultură și Pescuit, care se desfășoară la Bruxelles.

În deschiderea ședinței, președinția ungară își va prezenta programul său de lucru, precum și principalele priorități în domeniul agriculturii și pescuitului pentru semestrul următor.

Pe baza informațiilor furnizate de Comisia Europeană, miniștrii agriculturii vor discuta aspecte legate de comerț în domeniul agriculturii, un subiect recurent pe ordinea de zi a Consiliului.

‹ adv ›

Totodată, Consiliul va purta o discuție specifică privind modalități de îmbunătățire a viabilității pe termen lung a zonelor rurale, cu accent pe reînnoirea generațiilor și pe aspecte demografice.

La rubrica „Diverse” de pe ordinea de zi, președinția ungară va oferi Consiliului informații cu privire la rezultatele Forumului de politici BIOEAST privind promovarea cercetării și inovării în Europa Centrală și de Est, desfășurat la Bruxelles, în data de 4 iulie 2024.

Citește mai multe știri agricole accesând acest link.

  • Citește despre ->
  • MADR
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Ministrul Barbu anunță un nou program de susținere pentru 60 de ferme

Ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Florin-Ionuț Barbu, a efectuat...
‹ adv ›

Investiții de 147 mln de euro în modernizarea utilajelor agricole pentru 511 fermieri

Guvernul român continuă să susțină dezvoltarea sectorului agricol prin investiții semnificative în utilaje și echipamente moderne. Într-un anunț recent,...

Ministrul Agriculturii anunţă mai multe acte normative privind măsuri pentru fermierii afectaţi de secetă

Ministerul Agriculturii a elaborat mai multe acte normative privind măsuri pentru fermierii afectaţi de seceta severă din acest an,...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole