33.4 C
București
sâmbătă, 22 iunie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleFruit Attraction 2024: Peste 2 mii de companii din 55 de țări...

Fruit Attraction 2024: Peste 2 mii de companii din 55 de țări și-au înregistrat prezența

Cea de-a 16-a ediție a Fruit Attraction, organizată de IFEMA MADRID și FEPEX, va avea loc în perioada 8-10 octombrie la centrul expozițional din Madrid.

Evenimentul se anunță a fi cel mai mare de până acum, reunind peste 2.000 de expozanți din și ocupând 70.000 de metri pătrați de spațiu expozițional.

Fruit Attraction 2024 – participare internațională extinsă

Peste 100.000 de profesioniști din 145 de țări sunt așteptați să participe la târg, demonstrând importanța globală a evenimentului.

Fruit Attraction așteaptă participarea a peste 2.000 de companii din 55 de țări, care vor prezenta 70.000 m2 de produse din fructe și legume.

Inovație și diversitate

Pentru prima dată, târgul va ocupa zece săli la centrul expozițional IFEMA MADRID, transformând orașul în epicentrul mondial pentru comercializarea produselor proaspete.

Evenimentul va fi structurat în patru zone principale: Fresh Produce, Industry Related, Fresh Food Logistics și noua zonă Innova&Tech, dedicată inovației, cercetării și dezvoltării tehnologice în domeniul genomii plantelor.

FOTO: Agrobiznes

Inițiative pentru dezvoltarea afacerilor

Fruit Attraction 2024 va continua să sprijine dezvoltarea și creșterea companiilor expozante prin programul său de Cumpărători Internaționali și inițiativa Țărilor Invitate Importatoare, cu China și Arabia Saudită ca invitați principali.

De asemenea, târgul va găzdui Premiile Innovation Hub și noul Premiu pentru Cel Mai Bun Stand, recunoscând creativitatea și designul deosebit al spațiilor expoziționale.

Un centru de cunoștințe și gastronomie

Evenimentul va oferi un program extins de conferințe tehnice și congrese, cum ar fi Grape Attraction, Biofruit Congress și Fresh Food Logistics The Summit.

În plus, spațiul gastronomic Factoría Chef va reveni cu demonstrații și spectacole de gătit, promovând calitatea și excelența fructelor și legumelor spaniole.

Fruit Attraction – facilități pentru participanți

Pentru a facilita participarea, Fruit Attraction oferă carduri premium și zone exclusive de catering pentru expozanți. Organizatorii recomandă utilizarea metroului din Madrid ca mijloc de transport principal.

Fruit Attraction 2024 promite să fie un eveniment esențial pentru sectorul fructelor și legumelor, reunind inovația, calitatea și diversitatea la nivel global.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Fruit Attraction 2023: Un record istoric pentru cea de-a 15-a sa aniversare

Fruit Attraction sărbătorește cea de-a 15-a aniversare în mare...
‹ adv ›

Ediția Aniversară a 15 ani de Fruit Attraction 2023 promite o participare record

Fruit Attraction, aflat la cea de-a 15-a aniversare și planificat a se desfășura între 3 și 5 octombrie 2023,...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole