18.9 C
București
marți, 16 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleANM: Cod galben de ceaţă în judeţele Sibiu, Suceava şi Neamţ

ANM: Cod galben de ceaţă în judeţele Sibiu, Suceava şi Neamţ

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri dimineaţa, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă ce vizează localităţi din judeţele Sibiu, Suceava şi Neamţ.

Potrivit ANM, până la ora 10:00, în judeţul Sibiu, în localităţile Avrig, Tălmaciu, Racoviţa, Turnu Roşu şi Boiţa, se va semnala local ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 9:00, în zona joasă a judeţului Suceava şi în zona joasă a judeţului Neamţ, va fi local ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, ce va favoriza, în funcţie de condiţiile locale, formarea gheţuşului.

Vezi prognoza meteo în câmp pe Agmeteo.ro.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. 

Urmărește actualizările ANM pe acest link.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

ANM: Cod galben de ceaţă în localităţi din judeţul Suceava, până la ora 10:00

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis marţi dimineaţa o atenţionare nowcasting Cod galben de ceaţă pentru localităţi din judeţul...

ANM: Valori termice mai ridicate decât cele normale pe întreg teritoriul României, în următoarele 4 săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), a emis prognoza meteo pentru perioada 8 aprilie - 6 mai 2024. Potrivit meteorologilor...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole