21.6 C
București
luni, 29 aprilie, 2024

-

HomepageAdvAgrozootehnie.ro - cele mai bune soluții pentru fermele mici și mijlocii din...

Agrozootehnie.ro – cele mai bune soluții pentru fermele mici și mijlocii din țară

Când vine vorba de munca în fermă, fiecare moment contează, iar orice activitate amânată sau făcută incorect va avea impact asupra rezultatului. Pentru a eficientiza munca și a vă ajută să reduceți din activitățile grele din fermă, platforma Agrozootehnie.ro vă pune la dispoziție produse specializate pentru a desfășura cu succes munca pe câmp și în fermele zootehnice.

Agrozootehnie.ro oferă soluții inovatoare și de calitate pentru îmbunătățirea productivității și eficienței operațiunilor de producție, datorită parteneriatelor exclusive cu unii dintre cei mai buni producători de echipamente și utilaje.

De la sisteme de muls, garduri electrice, echipamente pentru dotarea fermelor sau pentru păstrarea și prelucrarea laptelui și până la tocătoare de crengi și furaje, produse veterinare, sisteme de irigare, toate vă sunt puse la dispoziție pe o singură platformă.

Peste 10 mii de produse până la finele 2024

La moment, magazinul online include peste 1000 de produse, dintre care 80% sunt pentru sectorul zootehnic, iar unul dintre planurile ambițioase ale companiei ține de extinderea portofoliului, astfel încât până la finele 2024 acesta să includă peste 10 mii de produse de calitate pentru sectorul agro-zootehnic.

„Înțelegem necesitățile și exigențele sectorului, dar și cât de mult contează ca toate operațiunile să fie realizate la timp și calitativ. Din acest motiv, am inclus în lista produselor pe care le punem la dispoziție fermierilor cele mai solicitate și variate opțiuni, astfel încât fiecare să-și găsească utilajul potrivit exact pentru ceea ce are în fermă”, menționează echipa Agrozootehnie.

În mare parte, produsele sunt destinate fermierilor mici și mijlocii. Însă, multe dintre accesorii, utilaje și piese pot fi utile și pentru fermele mari, dar și alți parteneri locali. 

Distribuitor exclusiv al celor mai populare utilaje pentru zootehnie

Agrozootehnie.ro este distribuitorul exclusiv al companiilor cu renume din sectorul zootehnic și agricol, printre care se numără compania Bartech – unul dintre cei mai mari producători de mașini de muls (Barbaros), accesorii, tocătoare crengi și furaje, utilaje pentru procesarea laptelui, motocultoare, motosape.

Un al doilea partener este Izgi Krom, care propune utilaje pentru păstrarea laptelui cum ar fi tancuri de răcire și pasteurizatoare. Utilajele care sunt incluse în gama de produse sunt foarte solicitate, inclusiv pe piața din România.

Datorită unor parteneriate cu producători de echipamente și utilaje din Ucraina, în cadrul Agrozootehnie.ro sunt disponibile și echipamente pentru gestionarea dejecțiilor animale cum ar fi pluguri racloare. În curând, Agrozootehnie va deveni distribuitorul exclusiv și al altor producători cu renume.

Pe lângă gama largă de utilaje, platformă oferă o gamă variată de piese de schimb. Dacă sunteți în căutarea unor utilaje la preț avantajos și de calitate, accesați agrozootehnie.ro

Agrozootehnie.ro
Agrozootehnie.ro
Agrozootehnie.ro oferă o gamă largă de produse zootehnice și soluții pentru dezvoltarea fermelor mari, mici și mijlocii.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Cricova – soiuri noi pentru vinuri și spumante selecte și oportunități excelente în turism

Combinatul de Vinuri „Cricova” din Republica Moldova marchează un...

Îngrășăminte specializate Dr Green – soluții avansate în fertilizarea culturilor

Dr Green este o companie poloneză modernă, în creștere rapidă, care produce îngrășăminte foliare inovatoare pentru toate culturile agricole.  Dr Green...

Un nou CEO BASF: Martin Brudermüller este înlocuit de Markus Kamieth

La încheierea Adunării Anuale a Acţionarilor 2024 din cursul zilei de astăzi, Dr. Markus Kamieth a devenit noul Preşedinte...

Alertă dezvoltare boli la cerealele păioase

Senzorii instalați pe stațiile meteo au detectat un nivel de infecție de 70% până la 100%, cu Septoria tritici (grâu), Rhynchosporium secalis (orz)...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole