12.8 C
București
vineri, 3 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAPIA participă la Târgului Internațional INDAGRA - ediția 2023

APIA participă la Târgului Internațional INDAGRA – ediția 2023

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, în data de 26 octombrie 2023, în cadrul conferinței organizate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală (RNDR), Directorul General al APIA, Cornel Constantin Turcescu va susține prezentarea cu titlul: APIA, partener pentru o agricultură „verde”.

Evenimentul se va desfăşura în intervalul orar 10:00 – 12:30, în sala Titulescu din pavilionul B3, în cadrul Târgul internațional INDAGRA.

Târgul Internațional de Produse și Echipamente în Domeniul Agriculturii, Horticulturii, Viticulturii și Zootehniei este organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, în perioada 25 – 29 octombrie 2023.

Cel mai important eveniment agricol din România promovează tehnologiile viitorului în sectorul agricol și este dedicat atât companiilor de profil din România, cât și celor din străinătate. 

În cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilion B1, stand 3, reprezentanții Agenţiei vor prezenta celor interesați materiale de informare cu privire la intervențiile/schemele/măsurile de plată pe care le gestionează din fonduri europene şi de la bugetul naţional, realizate în conformitate cu Planul național strategic PNS 2023-2027.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Reuters: Gazprom a raportat pierderi de 6,9 miliarde de dolari în 2023

Grupul rus Gazprom a raportat joi pierderi nete de 629 miliarde de ruble (6,9 miliarde de dolari) în 2023,...

Reuters: Oficialii ucraineni se aşteaptă la scăderea exporturilor de grâu şi porumb în 2024/25

Exporturile de grâu şi porumb ale Ucrainei ar putea scădea cu aproape un sfert în următorul sezon, care va...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole