33.1 C
București
marți, 18 iunie, 2024

-

HomepageAdvGrowmach: Puntea către transformarea Turciei într-un jucător important în lumea tehnicii agricole

Growmach: Puntea către transformarea Turciei într-un jucător important în lumea tehnicii agricole

Informa Markets, cel mai mare organizator de evenimente din lume, anunță prima ediție a Târgului Growmach, dedicat tractoarelor, mașinilor agricole, echipamentelor și tehnologiilor inovatoare.

Evenimentul va avea loc între 10-14 octombrie la Centrul de Expoziții Antalya Anfaş, adunând branduri de renume din Turcia și din străinătate. Agrobiznes este partener media regional și mediatizează evenimentul prin intermediul platformelor din R. Moldova, România și Italia.

Engin Er, directorul expoziției, subliniază că Growmach va fi locul unde experții din domeniul agricol se pot informa despre cele mai noi produse și tehnologii.

„Am primit un răspuns extraordinar de la companiile agricole, atât locale cât și internaționale. Târgul va fi un punct de întâlnire pentru profesioniști din regiuni diverse, de la Orientul Mijlociu și Africa până la Balcani, Europa și Rusia”.

Poziția în creștere a Turciei în producția de mașini agricole

Ultimele două decenii au înregistrat o creștere semnificativă în producția de mașini agricole în Turcia, cu date furnizate de TARMAKBİR și MAİB. Pentru perioada ianuarie-mai 2023, exporturile au crescut cu 4,6% față de nivelul din 2022, ajungând la 594 milioane de dolari. Această evoluție plasează sectorul pe poziția a 6-a dintre 23 de sectoare în mașinile generale bazate pe exporturi.

Inovația – tema centrală a târgului

Târgul va evidenția Premiile pentru Inovație Growmach, subliniind astfel importanța inovării în domeniul agricol. Companiile cu produse revoluționare sunt invitate să participe.

Focalizare pe inteligența artificială și automatizare

Unul dintre punctele forte ale târgului este prezența companiilor care activează în domeniul inteligenței artificiale și automatizării agricole. Printre acestea se numără Mana Havacılık din Ankara, care va prezenta drone avansate pentru tratamente agricole. AGV Tecnic va aduce în atenție un sistem de gestionare automatizată, iar firma Move On din Istanbul va evidenția software-ul lor patentat pentru eficiență agricolă.

Pentru mai multe informații sau pentru înregistrare, vizitați site-ul organizatorilor. Puteți lua legătura direct cu organizatorii prin WhatsApp la +90 216 425 63 00 și pe email – [email protected].

Despre Growmach

Târgul Growmach este poziționat ca un eveniment esențial pentru sectorul agricol, conceput pentru a reuni profesioniști din industrie, inovatori și părți interesate. Prin această platformă, Informa Markets dorește să promoveze tehnologii avansate, să stimuleze colaborarea internațională și să evidențieze pașii importanți pe care Turcia i-a făcut în domeniul mașinilor agricole.

Despre Informa Markets

Informa Markets este o companie de renume mondial ce creează platforme specializate pentru industrii, facilitând schimburile comerciale, inovația și dezvoltarea. Cu o prezență activă în numeroase sectoare la nivel global, oferă oportunități unice participanților de a se angaja în activități de afaceri 365 de zile pe an.

Despre Agrobiznes

Cu o tradiție de peste un deceniu, Agrobiznes a debutat ca un proiect tech-media în Chișinău, Moldova. În timp, și-a consolidat prezența, ajungând în România în 2021 (www.agrobiznes.ro) și ulterior în Italia în 2022 (www.agrobiznes.it). Misiunea sa este de a evidenția cele mai eficiente metode și tehnologii din agricultură, urmărind eliminarea barierelor în acest sector și apropierea producătorilor de inovație și excelență.

Agrobiznes
Agrobiznes
Totul despre agricultură, afaceri și oportunități de dezvoltare!

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

OMV Petrom lansează un amplu program de investiţii şi modernizare pe platforma Petrobrazi

OMV Petrom lansează un amplu program de investiţii şi...

Grup Şerban Holding a raportat un profit net de 4,5 mil. lei în primele trei luni din 2024

Grup Şerban Holding (simbol bursier GSH), cel mai mare business antreprenorial din agricultură listat la Bursa de Valori Bucureşti,...

Lansarea AgroBayer: alături de agricultură prin inovație digitală

Într-o lume în care tehnologia evoluează rapid, Bayer lansează AgroBayer, o platformă digitală inovatoare, concepută pentru a răspunde nevoilor...

Compania FirstFarms A/S a lansat un amplu sistem de irigații în România ce acoperă 1.300 ha

Danezii de la FirstFarms A/S, cu exploatații de 6.400 de hectare de teren în România, au dat în folosință...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole