14.7 C
București
joi, 30 mai, 2024

-

HomepageAdvNufarm, parteneriat strategic în Canada: compania va lansa peste 20 de produse...

Nufarm, parteneriat strategic în Canada: compania va lansa peste 20 de produse și tehnologii noi în următorii trei ani

Nufarm a semnat un acord de investiții pe cinci ani pentru a avansa semnificativ cercetarea și inovația aplicată la scară comercială în sectoarele agricole și alimentare din Canada și pentru a-și dubla mai mult decât capacitatea de inovare și dezvoltare în țară.

În cadrul acestui acord, Nufarm va colabora cu Olds College Smart Farm din Alberta pentru a dezvolta produse unice de protecție a culturilor tradiționale, produse biologice și noi tehnologii emergente, pentru a îmbunătăți randamentele și calitatea culturilor pentru agricultorii canadieni.

Acordul cu renumita facilitate de vârf susține poziția în creștere rapidă a Nufarm ca inovator agricol global și vine în momentul în care compania marchează 25 de ani în Canada anul viitor.

Nufarm deține deja unul dintre cele mai vaste și rapid crescătoare portofolii de soluții de protecție a culturilor din Canada și are planuri de a lansa peste 20 de produse și tehnologii noi în următorii trei ani pe piața locală.

Nufarm se așteaptă să înceapă cercetările și dezvoltările la Olds College Smart Farm pentru sezonul de creștere din 2024.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Alexandra Caminschi, Advice&Consulting: Asigurăm tot spectrul de soluții pentru obținerea fructelor de calitate superioară

În fața provocărilor crescânde din sectorul horticol, Advice&Consulting vine an de an cu noi soluții, consultanță și tehnologie de...

DN Agrar Group încheie primul trimestru cu afaceri de 40 mln de lei şi un profit net de 8 mln de lei

DN Agrar Group, companie listată la Bursa de Valori Bucureşti, a încheiat primul trimestru din 2024 cu afaceri de...

Fragedo, brandul emblematic TRANSAVIA, cel mai bine clasat brand din industria alimentară în Brand Finance® România

Fragedo, brandul emblematic TRANSAVIA, continuă ascensiunea cu încă o poziție în prestigiosul top publicat de Brand Finance® România 50,...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole