19.1 C
București
vineri, 26 iulie, 2024

-

HomepageAdvNufarm, parteneriat strategic în Canada: compania va lansa peste 20 de produse...

Nufarm, parteneriat strategic în Canada: compania va lansa peste 20 de produse și tehnologii noi în următorii trei ani

Nufarm a semnat un acord de investiții pe cinci ani pentru a avansa semnificativ cercetarea și inovația aplicată la scară comercială în sectoarele agricole și alimentare din Canada și pentru a-și dubla mai mult decât capacitatea de inovare și dezvoltare în țară.

În cadrul acestui acord, Nufarm va colabora cu Olds College Smart Farm din Alberta pentru a dezvolta produse unice de protecție a culturilor tradiționale, produse biologice și noi tehnologii emergente, pentru a îmbunătăți randamentele și calitatea culturilor pentru agricultorii canadieni.

Acordul cu renumita facilitate de vârf susține poziția în creștere rapidă a Nufarm ca inovator agricol global și vine în momentul în care compania marchează 25 de ani în Canada anul viitor.

Nufarm deține deja unul dintre cele mai vaste și rapid crescătoare portofolii de soluții de protecție a culturilor din Canada și are planuri de a lansa peste 20 de produse și tehnologii noi în următorii trei ani pe piața locală.

Nufarm se așteaptă să înceapă cercetările și dezvoltările la Olds College Smart Farm pentru sezonul de creștere din 2024.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

ADAMA a lansat Catalogul de Toamnă pentru anul 2024

ADAMA anunță lansarea noului Catalog de Toamnă ADAMA pentru...

Cum evoluează agricultura românească sub impactul fenomenelor meteorologice extreme

În orice sector economic am activa, menținerea echilibrului între efortul muncii depuse, valoarea roadelor obținute și impactul pe care...

Kinze Manufacturing își extinde rețeaua de vânzări și servicii în România

Producătorul american de echipamente agricole, cu aproape șase decenii de activitate în Statele Unite și peste patru decenii în...

ADAMA Ltd. anunță numirea lui Gaël Hili ca Președinte și CEO în locul lui Steve Hawkins

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole