8.3 C
București
joi, 18 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAgroMeteo: Cod roşu de ploi şi descărcări electrice în trei localităţi din...

AgroMeteo: Cod roşu de ploi şi descărcări electrice în trei localităţi din judeţul Arad

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă avertizare Cod roşu de ploi şi descărcări electrice valabilă până la ora 19:20 în localităţi din judeţul Arad.

Potrivit ANM, în Tauţ, Conop şi Chisindia se vor semnala averse torenţiale care vor acumula peste 40 – 50 l/mp, frecvente descărcări electrice şi grindină. În zona avertizată s-au acumulat cantităţi de peste 40 l/mp.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum 6 ore. 

Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din judeţele Gorj şi Caraş-Severin; Cod galben pe râuri din Vâlcea, Olt şi Dolj

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis miercuri după-amiaza o avertizare Cod portocaliu de inundaţii pentru râuri din judeţele Gorj şi Caraş-Severin şi o atenţionare Cod galben pentru râuri din judeţele Vâlcea, Olt şi Dolj, valabile până la ora 24:00.

Potrivit INHGA, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri, cu posibile depăşiri ale Cotelor de inundaţie pe râurile din bazinul hidrografic Cerna – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior, judeţele Gorj şi Caraş-Severin.

De asemenea, sunt posibile depăşiri ale Cotelor de atenţie pe râurile din bazinele hidrografice Olt – afluenţii aferenţi sectorului aval Ac.Ioneşti – amonte confluenţă cu râul Olteţ (judeţele Vâlcea şi Olt), Olt – afluenţii aferenţi sectorului aval confluenţă cu râul Olteţ (judeţele Dolj şi Olt).

Vezi prognoza meteo în câmp pe Agmeteo.ro.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

AgroMeteo: Regimul hidrotermic favorabil din aer şi sol va înregistra ritmuri normale de vegetaţie la culturile de toamnă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), a emis prognoza de specialitate pentru perioada 31 martie - 5 aprilie. Potrivit prognozei, regimul...

Maramureş: Culturile cerealiere şi pomicole, evoluţie optimă generată de condiţiile agrometeo

Starea culturilor cerealiere şi pomicole din judeţul Maramureş este optimă, deşi stratul de zăpadă din această iarnă a fost...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole