19 C
București
duminică, 16 iunie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageBlogÎnregistrări deschise la World Agri-Tech Innovation Summit London. Rezervați până pe 10...

Înregistrări deschise la World Agri-Tech Innovation Summit London. Rezervați până pe 10 august și economisiți £459

Update 25 iulie. World Agri-Tech Innovation Summit London este la doar două luni distanță! Având loc pe 26-27 septembrie 2023, evenimentul va aduna fondatori, corporații, investitori și experți din comunitatea agro-alimentară pentru a promova inovația și finanțarea pentru sisteme de agricultură și alimentație pozitive pentru natură și rezistente. Pregătiți-vă pentru două zile de informații exclusive de la experți și networking față în față cu lideri de afaceri seniori din Europa și din întreaga lume. Rezervați până pe 10 august și economisiți £459 cu codul: AGROFRIEND: https://bit.ly/43UYbJk

FOTO: worldagritechinnovation.com

Într-o eră marcată de provocări și oportunități de proporții, liderii globali ai industriei agroalimentare se vor reuni în toamnă la Londra pentru World Agri-Tech Innovation Summit.

Evenimentul, ce va avea loc în perioada 26-27 septembrie 2023, adună peste 900 de jucători cheie din domeniu – companii agribusiness, cooperative agricole, branduri de bunuri de larg consum, responsabili de politică, investitori și startup-uri.

În premieră, Agrobiznes se asociază cu acest eveniment de networking destinat liderilor din industria care investesc și dezvoltă tehnologii pentru o agricultură și sisteme alimentare durabile și orientate către protejarea naturii.

„Ne bucurăm să colaborăm cu World Agri-Tech Innovation Summit London, un eveniment ce reprezintă o platformă esențială pentru inovație în industria agroalimentară. Ne dorim să aducem această oportunitate unică mai aproape de publicul nostru și de liderii industriei agroalimentare din Italia, România și Moldova”, spune Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Inovație și finanțare pentru rezultate pozitive în beneficiul naturii

Summitul este o platformă unde se vor discuta teme variate, de la promovarea rezilienței și diversității în sistemul alimentar, la abordarea deficitului de muncă prin robotică și automatizare, și până la susținerea fermierilor în adoptarea unor noi practici agricole regenerative.

În acest context, participanții își vor împărtăși experiențele și vor colabora pentru a identifica tehnologiile, sursele de finanțare și modelele de afaceri necesare pentru a asigura un viitor mai verde și mai sigur din punct de vedere alimentar.

„World Agri-Tech Innovation Summit a devenit punctul de referință în agenda industriei agtech. Aici, ideile inovatoare întâlnesc oportunitățile de investiții, transformând viziunea unei agriculturi durabile în realitate”, spun organizatorii.

Ediția din 2023 va avea ca teme cheie biodiversitatea, clima și sechestrarea carbonului în sol, investițiile în producția favorabilă naturii și creșterea globală a genomicii. Evenimentul promite o interacțiune intensă, oportunități valoroase de networking și schimburi de cunoștințe între liderii de opinie din industrie.

În același timp, participanții vor avea ocazia să-și extindă rețeaua de contacte în lanțul valoric agroalimentar global, să stabilească noi conexiuni de afaceri și să câștige perspective valoroase asupra viitorului inovației în agroalimentar.

Despre World Agri-Tech Innovation Summit

World Agri-Tech Innovation Summit este evenimentul de vârf la nivel global dedicat inovației în agricultură și tehnologiei agtech. Summitul se desfășoară anual în marile orașe ale lumii – Londra, San Francisco, São Paulo și adună întreprinderi din sectorul agro-alimentar, investitori și pionieri tehnologici pentru a discuta și explora cele mai recente tendințe și soluții inovatoare care transformă industria agtech. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul oficial al evenimentului.

Despre Agrobiznes

Agrobiznes, cu operațiuni active în România, Italia și Moldova, se asociază cu organizații internaționale de top, inclusiv Agritechnica, Macfrut, SIMA, AgraME, BioFach, Gromwach, Growtech, Indagra, Agriplanta, Moldagrotech, etc. Acest fapt reprezintă un pas semnificativ în promovarea practicilor agricole durabile și a tehnologiilor agtech.

Prin aceste parteneriate, Agrobiznes își asumă rolul de a informa și a stimula dezvoltarea și implementarea soluțiilor tehnologice inovatoare în cadrul sectorului agricol din regiunile în care activează.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Premiul Interpoma 2024 – în căutarea de tehnologii digitale pentru livezi sustenabile

Interpoma, prestigiosul târg internațional dedicat merelor, va pune în centrul atenției tehnologiile digitale care sprijină managementul durabil al livezilor...

AgriPlanta 2024: Acces gratuit și prioritizat pentru înscrierile online

Mai sunt câteva zile până când DLG Intermarketing va deschide porțile pentru AgriPlanta-RomAgroTec 2024, cel mai mare și mai...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole