33.9 C
București
joi, 13 iunie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleÎn urma unei furtuni puternice în Glodeanu Sărat mai mulți fermieri au...

În urma unei furtuni puternice în Glodeanu Sărat mai mulți fermieri au rămas fără solarii

O furtună puternică, despre care fermierii spun că a luat aspect de tornadă, a măturat pur și simplu mai multe solarii din comuna buzoiană Glodeanu Sărat. Este dezastru în județul Buzău, acolo unde vântul puternic a prins aspect de tornadă și a distrus solariile. Mai multe hectare au fost puse la pământ, iar legumicultorii sunt disperați, scrie puterea.ro.

După ce că agricultorii din localitatea Glodeanu Sărat au fost afectați de scandalul roșiilor coapte forțat cu substanțe toxice, acum, o altă nenorocire s-a năpustit asupra lor. Vântul puternic și vijeliile din ultimele zile le-au distrus agricultorilor din localitatea Glodeanu Sărat solariile pe o suprafață de câteva hectare.

Agricultorii au speranța că vor primi despăgubiri

Agricultorii fac apel către autorități să îi ajute pentru că în urma unei furtuni solariile au fost luate pe sus și nimic nu a mai rămas în urmă. Totul vine în contextul în care tot mai mulți dintre ei au început deja să se gândească să părăsească țara, din cauză că nu au bani să refacă solariile.

Până la acest moment nu există o statistică exactă privind numărul agricultorilor afectați de vântul puternic.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Lansarea AgroBayer: alături de agricultură prin inovație digitală

Într-o lume în care tehnologia evoluează rapid, Bayer lansează AgroBayer, o platformă digitală inovatoare, concepută pentru a răspunde nevoilor...

Vinurile românești, promovate la TIFF: 2.000 de sticle de vin de la trei producători locali vor fi degustate în cadrul evenimentului

Peste 2.000 de sticle de vin, provenite de la mai mulți producători locali, vor fi degustate în cadrul Transylvania...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole