22.5 C
București
sâmbătă, 6 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleMADR continuă plățile pentru beneficiarii Programului Tomata

MADR continuă plățile pentru beneficiarii Programului Tomata

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a primit de la alte 10 județe deconturi în vederea efectuării plăților pentru beneficiarii Programului Tomata.

Față de săptămâna trecută, numărul cererilor transmise pentru decontare a crescut considerabil, astfel că, s-au primit cereri pentru 4.388 de beneficiari, în valoare de 66.256.920 milioane lei.

Cele 10 judeţe sunt: Alba, Argeş, Constanţa, Dâmboviţa, Galaţi, Mureş, Neamţ, Vâlcea, Vrancea şi Ilfov. Cele mai multe cereri au fost înregistrate pentru judeţele: Galaţi (3.551 solicitanţi) şi Ilfov (255 solicitanţi).

Ministrul Petre Daea subliniază că situația plăților este în dinamică, iar pe măsură ce se vor primi dosarele aferente celorlalte județe, MADR va achita cererile de plată și pentru restul legumicultorilor înscriși în Program.

Reamintim că în datele de 4 și 5 august au plecat primele sume spre beneficiarii programului Tomata, acestea fiind, la acea dată, în valoare de 7.065.030 pentru 476 fermieri din județele Arad, Bacău, Călărași și Mehedinți.

  • Citește despre ->
  • MADR
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Ajutor de minimis de 2.000 de lei pe scroafă/an pentru crescătorii de porci de reproducţie din rasele Bazna şi Mangaliţa

Hotărârea privind aprobarea programului de susţinere a crescătorilor de...
‹ adv ›

Ministrul Agriculturii: Retehnologizăm staţii de pompare care au fost puse în funcţiune în anul 1971

Una dintre cele mai vechi amenajări de irigaţii din România, Pietroiu- Ştefan cel Mare din judeţul Călăraşi, este în...

Ajutor de stat pentru compensarea pierderilor la cultura de tomate în spaţii protejate, fără înscrierea dosarelor în SIMM

Dosarele pentru acordarea ajutorului de stat în vederea compensării parţiale a pierderilor la cultura de tomate în spaţii protejate...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole