luni, 3 octombrie, 2022
15.4 C
București

-

HomepageAdvertorialeINDAGRA 2021: Trei variante posibile de organizare a evenimentului în acest an

INDAGRA 2021: Trei variante posibile de organizare a evenimentului în acest an

Târgul INDAGRA, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, se va desfășura în perioada 27-31 octombrie 2021, în cadrul centrului expozițional Romexpo – Pavilionul B1 precum și platformele exterioare.

INDAGRA – un nou început!

  • Expoziția prezintă cele mai noi tendințe din domeniul agriculturii viticolturii, horticolturii și zootehniei, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate.
  • INDAGRA reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
  • Prin organizarea INDAGRA, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

În aceeași perioadă cu INDAGRA, au loc alte târguri cu tematică complementară:  INDAGRA FOOD Târg internațional pentru industria alimentară; PACK SHOW – Expoziție pentru industria ambalajelor.

INDAGRA este divizat în sectoare stricte, având o tematică vastă:

Sisteme irigații, sere, solarii, material săditor, semințe îngrășăminte, viticultură, silozuri, mașini utilaje și echipamente agricole, utilaje și echipamente pentru zootehnie, furaje, nutrețuri combinate și creșterea animalelor și păsărilor, laboratoare, echipamente de lucru, aparatura, produse de uz veterinar, finante, consultanta, organisme de certificare, presa de specialitate.

Plus valoare la INDAGRA!

Pentru a susține eforturile firmelor în câștigarea și educarea clienților în spiritul vremurilor actuale, Romexpo s-a aliniat noilor tendințe și va pune la dispoziția acestora soluții digitale de promovare pe o platformă virtuală, special creată pentru organizarea expozițiilor în condiții optime și eficiente. Platforma virtuală reprezintă componenta de noutate a evenimentului și permite o accesibilitate atât națională, cât și internațională.

Ținând cont de deciziile autorităților privind reglementările din domeniul organizării de evenimente, târguri și expoziții, organizatorii au trei variante posibile de organizare a INDAGRA 2021. Pentru mai multe detalii accesați următorul link.

Lilia Nicuriuc
Lilia Nicuriuc
Redactor @ Agrobiznes

1 COMENTARIU

  1. Targul asta se incepea cu o luna inainte si abia se construia,acum de cand Romexpo a concediat 100 de muncitori se va duce targurile dracu cu tot cu ccr

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

Scheme de tratament contra bolilor la vița de vie

Tratamentele la vița de vie se realizează în dependență...

Creșterea răsadului de varză. 15 sfaturi pentru o cultură sănătoasă

Recolta bogată de varză depinde în mare măsură de calitatea răsadurilor pe care le utilizăm. Câteva sfaturi despre cum...

Bolile la varză – cum le deosebim și evităm

Varza nu este o cultură pretențioasă față de factorii de mediu, suportând în faza de răsad temperaturi de până...

Fungicidul Verben – Un nou STAR în combaterea bolilor la culturile de cereale păioase

Protecția cerealelor începe din T1 Principalele boli care afectează puternic culturile de cereale păioase își fac apariția chiar din primăvară,...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate