30.3 C
București
luni, 15 aprilie, 2024

-

HomepageAdvHolde Agri Invest a achiziţionat o participaţie în Enten Systems SRL

Holde Agri Invest a achiziţionat o participaţie în Enten Systems SRL

Holde Agri Invest a anunţat luni realizarea unei investiţii în domeniul agritech, prin achiziţionarea unei participaţii în Enten Systems SRL, companie ce comercializează soluţii şi sisteme de furnizare date referitoare la producţia agricolă, prin instalarea unor echipamente care monitorizează permanent microclimatul şi furnizează fermierilor date esenţiale despre starea culturilor şi riscurile potenţiale la care sunt expuse acestea.

Potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti valoarea tranzacţiei se ridică la 370.000 lei, din care 247.000 lei au fost utilizaţi pentru achiziţionarea unei participaţii minoritare şi 123.000 lei reprezintă o finanţare convertibilă în acţiuni.

Tranzacţia face parte din obiectivul companiei de a investi până la 1.000.000 lei până la finalul anului 2021, pentru achiziţionarea de participaţii minoritare în două startup-uri axate pe dezvoltarea de tehnologii pentru domeniul agriculturii.

Compania se află în negocieri avansate pentru finalizarea celei de-a doua investiţii.Holde Agri Invest este o companie iniţiată de un grup de antreprenori români având ca obiectiv dezvoltarea acesteia pentru a deveni lider în domeniul agriculturii din România.

Înfiinţată în 2018, compania exploatează aproximativ 10.000 de hectare de teren, organizate în trei nuclee – ferma Roşiori situată în Roşiori de Vede (judeţul Teleorman), Frumuşani (judeţul Călăraşi) şi Videle (judeţul Teleorman).

Începând din octombrie 2020, Holde Agri Invest este o companie publică cotată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti cu simbolul HAI, iar din luna octombrie 2021, compania este inclusă în indicele BET-AeRO al BVB, având a doua cea mai mare pondere, respectiv 12,17%.

Holde Agri Invest
Holde Agri Investhttps://holde.eu
Holde Agri Invest este unul dintre cele mai inovatoare proiecte agricole din România, listat pe piața AeRO.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Liderul pieței de carne de pui din România – premiat pentru Inovare în Sustenabilitate

Proiectul „De la bob la furculiță și „înapoi”, dezvoltat...

BERD a revenit pe profit în 2023 cu un rezultat net pozitiv de 2,1 miliarde de euro

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a raportat miercuri un profit net de 2,1 miliarde de euro pentru...

Norofert anunță semnarea primului contract de distribuție pentru 3 state din SUA 

Norofert, liderul cercetării pentru agricultura regenerativă și unul dintre cei mai mari producători de inputuri din România, listat la...

Sorin Maslo: „Cricova a înregistrat în 2023 cel mai mare profit din istoria întreprinderii. Venim cu lansări inedite în acest an”

Combinatul de Vinuri „Cricova” din Republica Moldova a înregistrat o creștere impresionantă în 2023. Într-un efort de a consolida...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole