22.4 C
București
duminică, 1 octombrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriFermierii au depus 550.655 Cereri Unice de Plată în anul 2021

Fermierii au depus 550.655 Cereri Unice de Plată în anul 2021

Fermierii au depus un număr de 550.655 de cereri, pentru o suprafaţă de 3.793.501,08 hectare, în cadrul Campaniei de primire a Cererii Unice de Plată în anul 2021, informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), printr-un comunicat.

Conform prevederilor OMADR nr. 46/01.03.2021 privind aprobarea formularului-tip al cererii unice de plată pentru anul 2021, campania se va încheia la data de 17 mai 2021.

În contextul pandemiei Covid 19, fermierii depun cererea prin mijloace electronice fără a se prezenta la Centrele judeţene/locale APIA şi/sau Centrul Municipiului Bucureşti.

„Chiar dacă se utilizează suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe se va completa o singură Cerere Unică de Plată. Informaţiile detaliate pentru accesarea fiecărei scheme de plată/măsuri de sprijin, inclusiv hărţile şi listele cu UAT eligibile pentru măsurile de dezvoltare rurală, dar şi ghidurile adresate fermierilor, pot fi consultate la Centrele APIA şi pe site-ul Agenţiei: www.apia.org.ro. Ca în fiecare an. APIA este alături de fermieri pe tot parcursul Campaniei şi acordă tot sprijinul necesar pentru parcurgerea cu succes a etapelor necesare pentru accesarea fondurilor europene şi de la bugetul de stat”, se menţionează în comunicat.

  • Citește despre ->
  • APIA

Fermier din Bulgaria: Am crescut recolta la porumb de 3,5 ori instalând sistemul de irigare Variant Irrigation

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Sprijin financiar în valoare de peste 2,42 mln lei pentru crescătorii de animale

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează...
‹ adv ›

Sprijin financiar în valoare de 83 mln de lei pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează plata ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul...

Plăți de peste 29,9 mln de lei reprezentând renta viageră agricolă 2022

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că a efectuat plata sumei de 30.325.439,73 lei cuvenită sub...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole