18.1 C
București
marți, 3 octombrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriConstanţa: O navă cu grâu - în pericol de scufundare în rada...

Constanţa: O navă cu grâu – în pericol de scufundare în rada exterioară a portului maritim

Vaporul aflat, miercuri, în pericol de scufundare în rada exterioară a Portului Constanţa este tractat de o altă navă către ţărm şi asistat de două ambarcaţiuni ale Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM), au informat reprezentanţii instituţiei.

Potrivit ARSVOM, nava este fără curent electric şi echipajul a fost nevoit să renunţe la ancoră, după încercări eşuate de recuperare a acesteia din apă.

„Au renunţat la ancoră, nava este remorcată de o navă de la Black Sea şi asistată de navele ARSVOM Sar Phoenix şi Brizo”, a transmis ARSVOM.

Este vorba de un vapor ce are un echipaj format din opt membri, încărcat cu grâu.

„Nava Sar Phoenix, aparţinând Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, a plecat cu toată viteza spre rada exterioara a Portului Constanţa pentru a acorda asistenţă unei nave tip general cargo, aflată în pericol de scufundare. Nava JETMAX 2, sub pavilion Vanuatu, prezintă înclinare babord 15°şi pană de curent. Sub alerta MRCC, în zonă a ajuns şi remorcherul BRIZO, aparţinând ARSVOM, care de asemenea stă în asistenţă, aşteptând noi indicaţii”, a transmis ARSVOM.

Conform sursei menţionate, operaţiunea de salvare este în plină desfăşurare

Fermier din Bulgaria: Am crescut recolta la porumb de 3,5 ori instalând sistemul de irigare Variant Irrigation

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Producție agricolă responsabilă prin practici de ambalare circulară

În prezent, protecția mediului și a resurselor naturale este fundamentală pentru fermierii din România, pentru a îmbunătăți sănătatea și...

AGCO Corporation cumpără 85% din gigantul tehnologic Trimble pentru 2 miliarde de dolari

AGCO Corporation, producător și distribuitor global de utilaje agricole și tehnologie de agricultură de precizie, a anunțat recent o...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole