marți, 4 octombrie, 2022
12.8 C
București

-

HomepageȘtiriCoduri portocalii de furtună pentru localităţi din judeţele Hunedoara, Arad şi Timiş

Coduri portocalii de furtună pentru localităţi din judeţele Hunedoara, Arad şi Timiş

Meteorologii au emis, sâmbătă, avertizări nowcasting Cod portocaliu de furtună pentru localităţi din judeţele Hunedoara, Arad şi Timiş, valabile până la ora 16:30.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 16:30, în judeţul Hunedoara, în localităţile Brad, Vaţa de Jos, Băiţa, Crişcior, Ilia, Certeju de Sus, Şoimuş, Baia de Criş, Veţel, Zam, Luncoiu de Jos, Gurasada, Brănişca, Vălişoara, Tomeşti, Vorţa se vor semnala local averse ce vor depăşi 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

Potrivit ANM, până la ora 16:30, în judeţul Arad, în localităţile Ususău, Şiştarovăţ, în judeţul Timiş: Bethausen, Balinţ, Ohaba Lungă, Ghizela, Brestovăţ, Bara, Secaş, în judeţul Hunedoara, în localităţile Petroşani, Petrila, Pui, Baru, Băniţa şi în zona de munte din judeţul în judeţul Hunedoara de peste cota 1800 m, se vor semnala local averse ce vor depăşi 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

De asemenea, până la 16:15, în judeţul Arad, în zona de munte, se vor semnala averse ce vor depăşi 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Sursa foto: democracy.md

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

Scheme de tratament contra bolilor la vița de vie

Tratamentele la vița de vie se realizează în dependență...

Piața agricolă mondială: Prețurile la grâu și porumb continuă să crească

Începutul lunii octombrie pe piața agricolă mondială este marcat de aceleași variații de prețuri bine cunoscute în ultima perioadă....

Consilier Daea: Foarte multă rapița OMG din Ucraina a ajuns la procesare și sunt probleme mari

Mărfurile agricole din Ucraina încep să creeze probleme în piață. Se întâmplă, însă, după ce Uniunea Europeană a deschis...

România are 12 mii de producători în sistem ecologic; suprafaţa ecologică – 2%

Piaţa produselor economice în România este afectată de confuzia a ceea ce înseamnă ecologic, a declarat, vineri, preşedintele Asociaţiei...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate