6 C
București
vineri, 19 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleCoduri portocalii de furtună pentru localităţi din judeţele Hunedoara, Arad şi Timiş

Coduri portocalii de furtună pentru localităţi din judeţele Hunedoara, Arad şi Timiş

Meteorologii au emis, sâmbătă, avertizări nowcasting Cod portocaliu de furtună pentru localităţi din judeţele Hunedoara, Arad şi Timiş, valabile până la ora 16:30.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 16:30, în judeţul Hunedoara, în localităţile Brad, Vaţa de Jos, Băiţa, Crişcior, Ilia, Certeju de Sus, Şoimuş, Baia de Criş, Veţel, Zam, Luncoiu de Jos, Gurasada, Brănişca, Vălişoara, Tomeşti, Vorţa se vor semnala local averse ce vor depăşi 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

Potrivit ANM, până la ora 16:30, în judeţul Arad, în localităţile Ususău, Şiştarovăţ, în judeţul Timiş: Bethausen, Balinţ, Ohaba Lungă, Ghizela, Brestovăţ, Bara, Secaş, în judeţul Hunedoara, în localităţile Petroşani, Petrila, Pui, Baru, Băniţa şi în zona de munte din judeţul în judeţul Hunedoara de peste cota 1800 m, se vor semnala local averse ce vor depăşi 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

De asemenea, până la 16:15, în judeţul Arad, în zona de munte, se vor semnala averse ce vor depăşi 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Sursa foto: democracy.md

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

AgroMeteo: Regimul hidrotermic favorabil din aer şi sol va înregistra ritmuri normale de vegetaţie la culturile de toamnă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), a emis prognoza de specialitate pentru perioada 31 martie - 5 aprilie. Potrivit prognozei, regimul...

Maramureş: Culturile cerealiere şi pomicole, evoluţie optimă generată de condiţiile agrometeo

Starea culturilor cerealiere şi pomicole din judeţul Maramureş este optimă, deşi stratul de zăpadă din această iarnă a fost...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole