13.8 C
București
joi, 25 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleCod galben de ninsori însemnate cantitativ în mai multe regiuni ale ţării,...

Cod galben de ninsori însemnate cantitativ în mai multe regiuni ale ţării, până luni după-amiaza

Mai mult de jumătate din ţară este vizată până luni după-amiaza de atenţionări Cod galben de ninsori însemnate cantitativ şi depuneri consistente de zăpadă, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

ANM antenționează ca până pe 26 februarie, ora 18:00, va ninge însemnat cantitativ şi se va depune strat consistent de zăpadă, în Carpaţii Occidentali, nordul Carpaţilor Orientali, precum şi la altitudini mai mari de 1.700 de metri în Carpaţii Meridionali, unde vor fi intensificări ale vântului cu rafale de peste 90 – 100 km/h şi viscol.

În Carpaţii Meridionali şi de Curbură, la altitudini sub 1.700 de metri vor predomina ploile şi vor fi depuneri de polei.

În regiunile sudice şi sud-estice, temporar va ploua, iar în după-amiaza şi seara zilei de duminică, 26 februarie, ploile vor avea caracter de aversă şi pe alocuri vor fi însoţite de descărcări electrice.

De asemenea, în intervalul 26 februarie, ora 18:00 – 27 februarie, ora 15:00, în Banat, Crişana, Maramureş, în cea mai mare parte a Transilvaniei şi în jumătatea de nord a Moldovei va ninge şi se va depune strat de zăpadă cu grosimi în general între 10 şi 20 de centimetri.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

AgroMeteo: Dezvoltarea speciilor pomi-viticole se va desfăşura normal în majoritatea zonelor agricole

Vremea normală de la începutul intervalului va intra într-un...
‹ adv ›

AgroMeteo: Cultura grâului de toamnă, afectată de secetă în 5 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) transmite că cultura grâului de toamnă este afectată de secetă pedologică moderată şi puternică...

AgroMeteo: Secetă pedologică moderată şi puternică în cultura grâului de toamnă în Moldova, Dobrogea, Oltenia şi Muntenia

Seceta pedologică moderată şi puternică se menţine în această perioadă în cultura grâului de toamnă pe suprafeţe extinse din...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole