7.5 C
București
miercuri, 27 martie, 2024

-

HomepageAdvAgra Asigurări introduce noi beneficii pentru fermieri

Agra Asigurări introduce noi beneficii pentru fermieri

Agra Asigurări, compania specializată în domeniul asigurărilor agricole, introduce noi beneficii pentru fermierii români în cadrul pachetelor de reînsămânţare a culturilor, noutăţile vizând atât culturile de toamnă, cât şi culturile de primăvară, conform unui comunicat remis AGERPRES.

Astfel, la culturile de toamnă, rapiţă şi cereale, se acoperă suplimentar riscurile din pachetul de reîntoarcere şi daunele produse de dăunătorii specifici acestor culturi.

Pachetul de reîntoarcere se extinde şi la culturile de primăvară prin acoperirea de riscuri care pot afecta răsărirea şi dezvoltarea plantelor în stadiile incipiente. Astfel, la culturile de primăvară se pot asigura crusta, spălarea solului, daunele produse de particule fine de pământ şi îngheţ.

De la înfiinţarea sucursalei Agra Asigurări din România în 2016, portofoliul companiei s-a mărit de cinci ori pe parcursul celor cinci ani, la peste 800.000 de hectare asigurate.

Compania estimează că numărul suprafeţelor asigurate va urma o evoluţie crescătoare, iar în următorii doi ani va ajunge să asigure 1.000.000 de ha pe an agricol, concomitent cu digitalizarea proceselor de lucru. 

Sursa foto: agroasig.com

Agra Asigurări
Agra Asigurărihttps://www.agraasigurari.ro
Acum și în viitor suntem cel mai bun asigurator de culturi agricole din Europa.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Cele mai eficiente soluții de combatere a buruienilor în postemergență la cultura porumbului

Așa cum am văzut în ultimii ani, condițiile climatice...

Ziua Mondială a Apei: Practicile sustenabile în agricultură facilitează managementul strategic al resurselor de apă

Odată cu evoluția schimbărilor climatice, fermierii sunt tot mai conștienți de necesitatea adoptării practicilor sustenabile pentru a asigura o...

Aplatizor de cereale – transformă boabele în fulgi pentru alimentația animalelor

În industria agricolă modernă, găsirea modalităților eficiente de producție a hranei pentru animale este esențială pentru succesul fermelor. În...

Bayer anunță un parteneriat cu Trinity Agtech pentru monitorizarea carbonului în ferme

Bayer a anunțat, astăzi, un parteneriat cu compania cu sediul în Regatul Unit, Trinity Agtech. În cadrul eforturilor Bayer...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole