9.2 C
București
vineri, 19 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAcţiune de protest în cadrul APIA, joi, între orele 12:00 şi 13:00

Acţiune de protest în cadrul APIA, joi, între orele 12:00 şi 13:00

Funcţionarii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, membri ai Federaţiei Naţionale a Sindicatelor APIA, nu vor primi cereri de plată la centrele locale şi judeţene ale agenţiei în data de 4 mai 2023, între orele 12:00 şi 13:00, ca protest cauzat de neuniformizarea salariilor acestora la nivel central.

„APIA este una dintre cele mai performante instituţii publice care gestionează fonduri europene, dar singura Agenţie din subordinea MADR care nu are salariile aliniate la nivel central. De la înfiinţare până în prezent, APIA a atras pentru fermierii români peste 2 miliarde de euro anual şi derulează în momentul de faţă peste 100 de măsuri în sprijinul acestora. În cazul în care grila salarială nu va fi uniformizată, Federaţia Naţională a Sindicatelor APIA, afiliată la CNS Cartel ALFA, anunţă blocarea activităţii pe termen nelimitat”, informează Cartel ALFA.

Sindicaliştii APIA cer deblocarea proiectului de lege Plx 10/23, constând în uniformizarea salarizării personalului Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, instituţie publică în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

EuroGrain Exchange 2024 – semănând parteneriate, recoltând oportunități nelimitate

Cea de-a doua ediție a EuroGrain Exchange, găzduită săptămâna...
‹ adv ›

UCPR: Carnea de pui şi ouăle din România, fără riscuri pentru consumatori

Carnea de pui şi ouăle din România sunt fără riscuri pentru consumatori, iar rezultatele analizelor efectuate recent de Agenţia...

Barbu: Au fost puse bazele unor proiecte majore de investiţii în zootehnie, în cadrul vizitelor în Qatar şi EAU

Potenţialul uriaş al agriculturii româneşti a fost prezentat oficialilor şi reprezentanţilor celor mai puternice companii din Qatar şi Emiratele...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole