22.8 C
București
miercuri, 22 mai, 2024
HomepageViticulturăVinitech-Sifel 2024

Vinitech-Sifel 2024

Bordeaux, Franța
26.11.2024 - 28.11.2024

Vinitech-Sifel este un eveniment global dedicat sectoarelor vinificație, pomicultură și producție de legume.

Expoziția de înaltă calitate Vinitech-Sifel este o forță motrice pentru inovație, adunând cele mai recente progrese în patru sectoare:

  • Tehnici de cultivare;
  • Echipamente depozitare;
  • Îmbuteliere;
  • Ambalare și Servicii conexe.

Peste 800 de expozanți participanți oferă un sortiment cuprinzător și beneficiază de oportunitatea de a-și prezenta produsele la peste 40.000 de profesioniști vizitatori la fiecare ediție Vinitech-Sifel.

Evenimentul încurajează, de asemenea, eficiența atunci când vine vorba de interese de afaceri specializate, cu 5 căi tematice: Mai puțin carbon, Sectorul organic, Fructe și Legume, Băuturi spirtoase și Vin spumant.

Prin intermediul acestora, participanții vor putea să-și eficientizeze experiența și să identifice jucătorii cheie și cele mai bune oferte în domeniile care sunt relevante pentru afacerea lor.

O gamă obișnuită de evenimente de susținere va completa programul de afaceri al Vinitech-Sifel.

Profesioniștii pot găsi informații despre cele mai importante schimbări din industrie la Meeting and Innovation Hub și se pot bucura de prezentări și degustări speciale la Internațional Village.

O parte a evenimentului este și conferința specială dedicată subsectorului de ambalare VINIPACK, unde liderii din sector se reunesc pentru a discuta despre ultimele tendințe și așteptările consumator.

Articolul precedent
Articolul următor

Evenimente

‹ adv ›