20 C
București
vineri, 14 iunie, 2024

Growmach

Antalya, Turcia
10.10.2023 - 14.10.2023

Informa Markets, cel mai mare organizator de evenimente din lume, anunță prima ediție a Târgului Growmach, dedicat tractoarelor, mașinilor agricole, echipamentelor și tehnologiilor inovatoare.

Evenimentul va avea loc între 10-14 octombrie la Centrul de Expoziții Antalya Anfaş, adunând branduri de renume din Turcia și din străinătate.

Engin Er, directorul expoziției, subliniază că Growmach va fi locul unde experții din domeniul agricol se pot informa despre cele mai noi produse și tehnologii.

„Am primit un răspuns extraordinar de la companiile agricole, atât locale cât și internaționale. Târgul va fi un punct de întâlnire pentru profesioniști din regiuni diverse, de la Orientul Mijlociu și Africa până la Balcani, Europa și Rusia”.

Poziția în creștere a Turciei în producția de mașini agricole

Ultimele două decenii au înregistrat o creștere semnificativă în producția de mașini agricole în Turcia, cu date furnizate de TARMAKBİR și MAİB. Pentru perioada ianuarie-mai 2023, exporturile au crescut cu 4,6% față de nivelul din 2022, ajungând la 594 milioane de dolari. Această evoluție plasează sectorul pe poziția a 6-a dintre 23 de sectoare în mașinile generale bazate pe exporturi.

Inovația – tema centrală a târgului

Târgul va evidenția Premiile pentru Inovație Growmach, subliniind astfel importanța inovării în domeniul agricol. Companiile cu produse revoluționare sunt invitate să participe.

Focalizare pe inteligența artificială și automatizare

Unul dintre punctele forte ale târgului este prezența companiilor care activează în domeniul inteligenței artificiale și automatizării agricole. Printre acestea se numără Mana Havacılık din Ankara, care va prezenta drone avansate pentru tratamente agricole. AGV Tecnic va aduce în atenție un sistem de gestionare automatizată, iar firma Move On din Istanbul va evidenția software-ul lor patentat pentru eficiență agricolă.

Pentru mai multe informații sau pentru înregistrare, vizitați site-ul organizatorilor. Puteți lua legătura direct cu organizatorii prin WhatsApp la +90 216 425 63 00 și pe email – [email protected].

Articolul precedent
Articolul următor

Evenimente

‹ adv ›