‹ adv ›
joi, 23 martie, 2023
8.1 C
București

Corteva Agriscience

Corteva Agriscience este o companie agricolă globală care oferă fermierilor un portofoliu complet și divers de semințe, protecția culturilor și soluții digitale axate pe maximizarea productivității pentru a spori randamentul și rentabilitatea.

Dacă fermierii sunt în câștig, toată lumea are de câștigat

Succesul clienților noștri înseamnă recolte sănătoase, bogate și profitabile. Portofoliul nostru cuprinde, atât semințe, cât și produse pentru protecția plantelor de ultimă generație. Intră și vezi întregul portofoliu!

Semințe

Portofoliul de semințe Pioneer este conceput pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele. Rezultatele pe care le obținem împreună, an de an, nu sunt întâmplătoare.

Produse protecția plantelor

Produsele din portofoliul nostru pentru protecția plantelor măresc productivitatea și profitabilitatea.

Etichete & Fișe de Securitate

Etichetele și Fișele de Securitate ale produselor pentru protecția plantelor sunt confirmarea că produsele noastre sunt autentice și legale.

SCAPA de ambalajele de la produsele de protecția plantelor!

Cum poți beneficia gratuit de programul SCAPA? SCAPA preia gratuit, de la utilizatori, numai ambalajele produse de companiile participante la sistem și asigură preluarea cantităților mai mari de 30 mc direct de la fermă. Pentru mai multe detalii, accesați link-ul de mai jos:

Aducem simplitatea in ferma ta

Granular Link, noua aplicație digitală Corteva, iți pune toată informația de care ai nevoie la îndemână.

Info