19.2 C
București
miercuri, 7 iunie, 2023

-

HomepageAdvRaiffeisen Bank România a înregistrat un profit net de 414 milioane de...

Raiffeisen Bank România a înregistrat un profit net de 414 milioane de lei în primul trimestru

Raiffeisen Bank România a înregistrat un profit net de 414 milioane de lei în primul trimestru, în creştere semnificativă faţă de anul anterior, în contextul unei activităţi de creditare intense pentru toate segmentele de business, a anunţat vineri banca.

„În primul trimestru din 2023 am acordat prioritate strategiilor centrate pe client, cum ar fi soluţiile financiare personalizate. Când vorbim de economiile noastre, de un credit, de un fond de pensii, de o asigurare sau alte servicii bancare, este bine să vorbim cu un expert bancar. De aceea, am lansat o nouă perspectivă în domeniul bancar care ne permite să răspundem nevoilor clienţilor noştri şi să îi putem sprijini şi ajuta în mod proactiv să-şi atingă obiectivele, Banking 1:1. Cu ajutorul aplicaţiei interactive Smart Finance, experţii noştri pot oferi clienţilor o soluţie personalizată. Am făcut această investiţie, ca parte din strategia noastră de democratizare a planificării financiare pentru toţi românii”, a declarat Zdenek Romanek, CEO & Preşedinte Raiffeisen Bank România.

Conform sursei citate, veniturile băncii s-au majorat faţă de anul precedent cu 28%, susţinute în principal de evoluţia activităţii de creditare pentru clienţii persoane juridice, dar şi de trendul ascendent al ratelor de piaţă în comparaţie cu primul trimestru al anului 2022.

Totodată, veniturile nete din comisioane au înregistrat o creştere uşoară de 1% an la an, datorită unei activităţi tranzacţionale intensificate în zona de carduri, dar şi din schimburi valutare.

La finalul primului trimestru, peste 60% din portofoliul total de clienţi persoane fizice erau clienţi digitali activi.

„Clienţii noştri au deschis peste 26.000 de planuri de economisire şi protecţie, economisire şi investiţii sau pensii facultative, cu peste 260% mai mult faţă de primul trimestru al anului trecut”, se menţionează în comunicat.

Totodată, Raiffeisen Bank are un portofoliu de peste 570.000 de carduri.

Raiffeisen Bank România are peste 2,3 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice şi 4.908 de angajaţi în 291 de unităţi, 1.123 ATM&MFM şi 28.100 POS-uri.

Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bankhttps://www.raiffeisen.ro
Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piața românească, oferind o gamă completă de produse și servicii în agricultură.

1 COMENTARIU

 1. NU SUNT MULȚUMIT DE SERVICIILE DUMNEAVOASTRĂ SPUNETI SLOGANUL „VREM SA FIM MAI BUNI PENTRU TINE”CUM?
  MIA INTRAT IN CONT 450 LEI NU SE POATE RETRAGE DIN PĂCATE CĂ AM PROPRIRE ATI FACUT TRANZACTIA IN CONTUL EXECUTORULUI JUDECATORESC ACESTI BANI SUNT INPRUMUTATI PE 15 ZILE PENTRU CHELTUIELI MEDICALE PENTRU SITIA MEA BOLNAVĂ PENSIA MEA ESTE SINGURUL VENIT
  DIN PENSIA MEA DE 1345 MAI RAMIN CU 1200 LEI MI SE RETRAGE PENTRU PROPRIRE
  ACUM CREDITORUL IMI VA RETRAGE CEI 450 PLUS DOBINDA
  IATA AJUTORUL SI BUNATATEA DUMNEAVOASTRĂ
  ACEI BANI TREBUIAU LASATI ACOLO SI SE RETAGEAU DE CARRE CREDITOR
  DA SUNTETI „MAI BUNI” VA MULȚUMESC

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

BASF anunță câștigătorii celei de-a 8-a ediții a concursului „Povești cu vinuri românești”

BASF Agricultural Solutions România, unul din cei mai mari...

Fede: Peste 500 de pulverizatoare Smartomizer H3O pe principalele piețe de culturi speciale

H3O Smartomizer este un pulverizator remorcat utilizat pentru realizarea tratamentelor în culturile de pomicole și vița de vie. Acesta...

Claudiu Cazacu, XTB: Agricultura oferă României premisele de a deveni centru regional logistic și de producție

România are argintul pe podiumul european al importatorilor și exportatorilor de grâu (date statistice fără varietatea „grâu dur”) în...

ONE SMART SPRAY: Noua tehnologie revoluționară în combaterea buruienilor a ajuns în România

Astăzi a avut loc evenimentul de lansare în România a tehnologiei ONE SMART SPRAY, noua soluție de aplicare a...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole