‹ adv ›
luni, 27 martie, 2023
18.6 C
București

-

HomepageAdvertorialeCE organizează un eveniment online despre măsuri de promovare a produselor agricole

CE organizează un eveniment online despre măsuri de promovare a produselor agricole

În legătură cu publicarea cererilor de propuneri din 2022 pentru granturi, pentru furnizarea de informații și măsuri de promovare cu privire la produsele agricole, DG Agricultură și Dezvoltare Rurală (DG AGRI) și Agenția Executivă Europeană pentru Cercetare (REA) organizează anual Info Day online.

Anul acesta, evenimentul de informare se va desfășura pe 1-2 februarie 2022.

Prima zi va fi dedicată aspectelor de politică. Vorbitorii Comisiei Europene vor discuta despre politica de promovare în vederea sprijinirii tranziției către un sistem alimentar european mai durabil și legătura acesteia cu strategia „De la Fermă la Furculiță”.

Evaluarea în curs de desfășurare a politicii va fi un punct de discuție, precum și prioritățile Programului de lucru anual pentru 2022 și cererile de propuneri.

A doua zi se va concentra pe dezvoltarea campaniilor de succes. Participanții vor avea ocazia să asculte prezentări ale oficialilor CE, experților externi și coordonatorilor de proiecte.

Prezentările zilei vor evidenția mai multe aspecte provocatoare, cum ar fi abordarea durabilității în propunerile de programe pentru 2022 și alinierea proiectelor la obiectivele Green Deal, Strategia Farm to Fork, Planul Europei de Combatere a Cancerului și Orientările Alimentare ale Statelor Membre.

Prezentările se vor concentra, de asemenea, asupra modului de stabilire a unei bune strategii de campanie și a modului de dezvoltare cu succes a campaniilor de comunicare privind producția și consumul durabil în UE.

„Vom analiza provocările și așteptările, cu exemple și învățăminte cheie. În cadrul acestui eveniment, sunt organizate sesiuni de matchmaking dedicate interacțiunii dintre potențialii parteneri de proiect în vederea depunerii de propuneri multi-beneficiari”, menționează membrii comisiei.

Înregistrarea la eveniment se poate face până pe 28 ianuarie 2022, accesând acest link.

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Mihai Aniței preia funcția de director general al Combinatului de Îngrășăminte Chimice Năvodari

Combinatul de Îngrășăminte Chimice (CICh) Năvodari, singurul producător român...

Insecuritatea apei – una dintre cele mai mari amenințări pentru fermieri

Apa este o resursă vitală de viață și este esențială pentru creșterea și întreținerea tuturor organismelor vii. Pentru agricultori,...

Variant Irrigation lansează prima fabrică din România pentru producția echipamentelor de irigare

Unul dintre cei mai mari producători de sisteme de irigare din Europa de Est, Variant Irrigation, inaugurează prima fabrică...

CEC Bank şi EximBank finanţează Toneli Holding cel mai mare producător de ouă din România

CEC Bank a acordat o finanţare de circa 40 milioane de lei companiei Toneli Holding SA, parte din Grupul...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole