18 C
București
vineri, 4 octombrie, 2024

-

HomepageAdvDezinfecția aerului cu IONNY® - eficient și sigur

Dezinfecția aerului cu IONNY® – eficient și sigur

Dezinfecția aerului cu IONNY® are loc prin generarea de ioni activi care distrug o gamă largă de agenți patogeni, virusuri, ciuperci și bacterii, precum și compuși organici volatili care se află în aer. 

Spre deosebire de sistemele tradiționale de purificare și filtrare a aerului, care sunt concepute pentru a îndepărta particulele mari – IONNY® produce ioni foarte activi, aceștia atacă instantaneu toate particulele dăunătoare și sunt atașați de acestea cu o sarcină electrică, neutralizându-le.

Chiar și cele mai mici și mai periculoase particule sunt neutralizate, iar acest efect nu poate fi atins de alte sisteme de filtrare. 

Aerul din camera în care funcționează IONNY® este curățat în mod constant, astfel încât să aveți o atmosferă sigură, aer curat și sănătos. 

Proprietățile sistemului IONNY®

echipament dezinfectare aer IONNY®
  • Distruge virusurile (gripa H1N1, poliovirus tip-1, rotavirus uman, enteric virus) are o eficacitate dovedită împotriva virușilor de 95%, așa cum au demonstrat testele de laborator și studiile în încăperi de depozitare.
  • Distruge bacteriile Escherichia coli, Legionella, Mycobacterium, streptococul fecal și altele.
  • Distruge ciupercile Aspergillus niger, Penicillum, Cladosporium, Candida parapsilosis, Candida tropicalis, Botrytis cinerea.
  • Omoară insectele (capuse si altele), cum ar fi Acarus siro, Tyrophagus casei, Tyrophagus putrescientiae.

IONNY® elimină, de asemenea, mirosurile neplăcute. IONNY® previne proliferarea mucegaiului, bacteriilor, ciupercilor, virusurilor.

ionny dezinfectie aer

Beneficii cheie

  • IONNY® îndepărtează în mod activ chiar și cei mai mici și mai nocivi compuși, spre deosebire de filtrarea tradițională a aerului, când doar particulele cele mai mari sunt îndepărtate, iar cele mai mici (și mai periculoase) rămân. 
  • Sistemul IONNY®, dimpotrivă, ucide mai întâi cele mai dăunătoare substanțe din aer, chiar și cele mai mici.
  • IONNY® vă oferă o soluție completă pentru igienizarea aerului: curăță micro-poluarea și îmbunătățește aroma, mirosurile neplăcute dispar rapid.
  • IONNY® consumă doar 0,17 kW.
  • Ușor de instalat oriunde, gata de lucru: o soluție fiabilă și economică pentru orice locație. 
  • IONNY® este inofensiv pentru oameni și animale. Nu emite niciun fel de gaze, substanțe chimice sau nocive. Nu produce ozon (ozonul e toxic!).  
  • IONNY® e cea mai sigură modalitate de a vă igieniza aerul.

Folosit în industria alimentară pentru:

dispozitiv dezinfectie aer ionny
  • Depozitarea legumelor și fructelor: protejează împotriva degradarii cauzate de bacterii, ciuperci, viruși, protejează împotriva pierderii de umiditate și greutate (aerul sănătos pierde mai puțină umiditate decât aerul poluat).
  • Avicultură: tratament sanitar, eliminarea mirosurilor, îmbunătățirea calității furajelor.
  • Cereale: IONNY® protejează împotriva insectelor și a bolilor fungice care pot provoca micotoxine.
  • Depozitarea și învechirea brânzeturilor (cașcaval): IONNY® limitează creșterea drojdiilor, ciupercilor și bacteriilor care formează mucegaiuri și micotoxine dăunătoare pentru cașcaval.
  • Peștele: îndepărtează mirosurile, protejează împotriva bacteriilor, crește durata de valabilitate și poate fi folosit pentru igienizarea spațiilor – când IONNY® este pornit, igienizarea e permanentă.
  • Carne: microbii dispar, greutatea cărnii se păstrează și durata de valabilitate crește. Poate fi folosit pentru igienizarea camerei: atunci când IONNY® e pornit, igienizarea e continuă.

În industrie, IONNY® este potrivit pentru:

  • Fabricarea semiconductoarelor și operațiuni în camera curată: îndepărtează micropraful și particulele volatile.
  • Reciclarea diferitor materiale: elimină mirosurile, igienizează aerul. Nu emite ozon. 
  • Vopsele, cauciuc, materiale plastice: elimină mirosurile, igienizează aerul. Nu produce ozon.

IONNY® este dezvoltat și produs de Fruit Control Equipment (Italia), companie lider mondial cu peste 70 de ani de experiență în producția tehnologiilor de atmosfera controlată cu ionizatoare testate în diferite medii de lucru, în diferite climate și țări.

Aparatul este potrivit pentru volume mici și mari: IONNY® e soluția perfectă pentru menținerea aerului curat și sănătos în orice moment, în încăperile de depozitare a fructelor și legumelor, în toate locurile de muncă: hale industriale, camere de păstrare a produselor, hale de sortare, procesare, ambalare, expediere, unde calitatea aerului este importantă și sănătatea oamenilor este pe primul loc.

Pentru detalii:

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Corteva – investiție de 25 mil. dolari în inovatorul de editare genetică Pairwise

Corteva va investi 25 de milioane de dolari pentru...

Mari fermieri din Europa se reunesc la RALF 2024 pentru a discuta viitorul agriculturii

Evenimentul din acest an, RALF 2024 – Romanian Agriculture Leadership Forum, va avea loc pe 7 și 8 noiembrie...

Grain Academy 2024 – Explorare profundă a sectorului cerealelor din Balcani și din regiunea Mării Negre, specific și oportunități

Analiză a dinamicii complexe de pe piețele de cereale din Balcani și regiunea Mării Negre Conferința Grain Academy 2024 va...

Bursa cerealelor: Riscurile globale cresc prețurile la grâu

Când riscurile climatice și geopolitice se ciocnesc, piața cerealelor devine efervescentă. Acest lucru este văzut clar de la începutul...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole