14 C
București
luni, 29 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleNordul Italiei afectat de incendii şi ploi torenţiale cu grindină

Nordul Italiei afectat de incendii şi ploi torenţiale cu grindină

Precipitaţii cu grindină au căzut în nordul Italiei, în timp ce incendii de vegetaţie continuă să izbucnească în urma unei secete prelungite care a lovit greu sectorul agricol al ţării, relatează dpa.

Douăzeci şi cinci de familii au fost evacuate din San Michele Del Carso, la nord de Trieste, lângă graniţa cu Slovenia, după izbucnirea unui incendiu major, potrivit agenţiei de ştiri italiene ANSA.

Focul a fost iniţial ţinut sub control miercuri cu ajutorul a două elicoptere, însă s-a înteţit din nou seara din cauza vânturilor puternice.

La circa 300 de kilometri spre vest, 40 de persoane au fost evacuate în urma ploilor torenţiale în valea Valcamonica din provincia Brescia, a raportat ANSA. Trei persoane au fost rănite uşor.

Ziarul Corriere Della Sera a publicat fotografii cu grindina de dimensiunea mingilor de tenis care a căzut în provincia Cuneo, în regiunea Piedmont. Vânturile puternice au doborât copaci şi au smuls acoperişuri. 

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

ANM: Valori termice mai ridicate decât cele specifice până pe 6 mai

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), a emis pentru perioada...
‹ adv ›

AgroMeteo: Seceta pedologică se menţine pe suprafeţe agricole extinse din Moldova, Dobrogea şi Oltenia

Secetă pedologică moderată şi puternică se înregistrează în cultura grâului de toamnă pe suprafeţe extinse din Moldova, Dobrogea şi...

Guvernul francez anunţă noi măsuri pentru a rezolva criza din sectorul agricol

Guvernul francez a dat sâmbătă publicităţii o serie de măsuri suplimentare în favoarea agricultorilor, în speranţa că va încheia...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole