17.5 C
București
duminică, 8 septembrie, 2024

-

HomepageAdvONDO - irigare și fertirigare automatizată, cu mimim 30% mai puțină apă...

ONDO – irigare și fertirigare automatizată, cu mimim 30% mai puțină apă și 20% mai puțini fertilizanți

În ultimii ani, sectorul agricol din UE se confruntă cu numeroase provocări: schimbările climatice afectează precipitațiile și disponibilitatea apei pentru irigații, sectorul se confruntă cu lipsa forței de muncă calificate (sau chiar a forței de muncă în general) și prețurile îngrășămintelor cresc în urma războiului din Ucraina și a ultimelor politici ale UE, pentru a numi doar câteva.

Pentru fermierii mici și mijlocii, cele de mai sus ar putea fi suficiente pentru a renunța la agricultură. Și, în același timp, există o presiune privind creșterea producției.

Din fericire, soluțiile digitale inteligente își fac deja intrarea în sectorul agricol. Și deja vedem cum acestea abordează eficient problemele legate de penuria de apă și de resurse umane, precum și necesitatea de dozare precisă a îngrășămintelor.

Cum? Prin controlul automatizat și precis al irigației prin picurare și fertirigării plantelor.

ONDO Solutions este una dintre puținele companii din UE care produce soluții de automatizare pentru irigarea agricolă și fertirigarea precisă.

Fermierii ce cultivă atât culturi în sere cât și câmp deschis și au deja instalat un sistem de irigare prin picurare pot adăuga ușor soluțiile ONDO pe infrastructura lor existentă și pot începe să economisească apă și resurse umane din prima zi.

Pentru a economisi la consumul de îngrășăminte, pot folosi soluția de automatizare precisă a fertirigării ONDO, care dozează cu precizie îngrășămintele solubile în apă utilizate.

ondo irigare inteligenta

ONDO este soluția de automatizare nr. 1 pentru irigații și fertirigare precisă în Bulgaria în ultimii 2 ani, cu peste 100 de ferme automatizate în Bulgaria / istoriile de succes ale clienților sunt disponibile aici.

Numeroase ferme din Macedonia de Nord, Grecia și Africa de Sud se bucură deja de beneficiile automatizării ONDO.

„Fermierii care folosesc irigarea și fertirigarea automatizată și precisă cu ONDO raportează economii de peste 30% la apă, mai mult de 35% la resursele umane (foarte des până la 70-80%!) și economii de peste 20% la îngrășăminte” – spune CEO-ul ONDO Solutions, domnul Ilia Iordanov.

„Acest lucru îi ajută să combată problemele presante legate de disponibilitatea apei pentru irigații și să își controleze costurile de fertilizare, asigurând în același timp o calitate excelentă a produselor și îndeplinind așteptările pieței”.

ONDO – controlul și monitorizarea irigării și fertirigării precise, în mâinile fermierului – 24/7

ONDO pune controlul și monitorizarea irigării și fertirigării precise în mâinile fermierului – 24/7 – deoarece întregul control și monitorizare se poate realiza de pe telefonul mobil, din orice colț al lumii.

Irigarea poate fi programată să pornească automat pe baza nivelurilor de umiditate a solului detectate.

Instalarea se face fără fir și necesită doar disponibilitatea unei conexiuni la internet mobil și electricitate de la rețea/solară. Sistemul este foarte ușor de utilizat și disponibil în limba română, cu suport local disponibil printr-un partener tehnic din România.

UE a promovat digitalizarea în agricultură de ani de zile, cu scopul de a asigura o utilizare mai eficientă și precisă a resurselor naturale.

Astfel, fermierii care adoptă soluții digitale precum ONDO pot beneficia de multiplele opțiuni de finanțare oferite fermierilor din UE. Certificările fermierilor necesită ca aceștia să țină evidența și să raporteze utilizarea apei și a îngrășămintelor.

Consumatorii apreciază produsele cu o utilizare transparentă și moderată a îngrășămintelor. Este timpul să investiți în viitorul durabil și profitabil al afacerii dvs. agricole!

Acționați rapid! Până pe 31 august, ONDO oferă șansa pentru 5 fermieri români (sere și câmp deschis) să se alăture programului pilot ONDO pentru România și să beneficieze de soluțiile de automatizare ONDO cu o reducere de 40%, cu 3 ani de suport și garanție a echipamentelor incluse!

Aflați mai multe despre programul pilot și înscrieți-vă pentru un pilot aici.

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Norofert, parteneriat cu IFC pentru susținerea practicilor agricole durabile și combaterea schimbărilor climatice 

Norofert, principalul producător de inputuri organice pentru agricultură și...

Agil 100 EC – Cel mai rapid graminicid cu eficacitate imediată asupra buruienilor

Cultura de rapiță, o cultură foarte importantă în fiecare fermă din România, vine în rotație după culturile de cereale,...

Libra Internet Bank a raportat un profit net în scădere cu aproape 7%, în primul semestru din 2024

Libra Internet Bank a raportat un profit net de 149,5 milioane lei, în primele şase luni ale acestui an,...

Două boli noi la sfeclă de zahăr devin provocări majore pentru cultivatori

Două boli noi amenință productivitatea sfeclei de zahăr și devin provocări majore pentru cultivatorii de sfeclă de zahăr și...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole